Top 200 steden  |  

YourHair-Extensions

Neem vandaag contact op
YourHair-Extensions - Tilburg
Nu gesloten
Opent in 2 uur

YourHair-Extensions

(Tot nu toe geen beoordelingen)

Openingstijden

Maandag
09:00 19:00
Dinsdag
09:00 19:00
Woensdag
09:00 19:00
Donderdag
09:00 21:00
Vrijdag
09:00 19:00
Zaterdag
12:00 17:00
Zondag
Gesloten

Beschrijving van YourHair-Extensions

Dé specialist met de allerbeste prijs/kwaliteit verhouding! Bij yourhair-extensions kunt u terecht voor een haarvolumebehandeling en een complete haarverlenging ook kunt u bij ons terecht voor knippen en verven, Highlights & Lowlights.

Altijd al een mooie, volle en lange bos haar willen hebben? dat kan nu! Wat wij het allerbelangrijkste vinden is dat je op een betaalbare en gezonde manier je haar kan verdikken en verlengen. Onze specialiteit is het zetten van hairextensions met nanoringen; met deze methode zijn we uniek in Nederland. Nanoringen zijn niet schadelijk voor je haar, blijven goed zitten, zie en voel je bijna niet en kun je bovendien hergebruiken!

Yourhair-extensions is gevestigd in Baarle hertog(net over de grens in belgie). De salon is aan huis gevestigd dus ook genoeg parkeer gelegenheid, omdat wij net over de grens in Belgie zitten zijn wij vanuit Belgie en Nederland goed te bereiken.
De eigenaar van yourhair-extensions is Susan 23 jaar en is afgestudeerd als kapster en specialist in nanoring extensions zetten.

Rust en goede kwaliteit voor een lage prijs vind ik heel belangrijk daarom zijn de prijzen laag en de kwaliteit hoog, met mijn salon heb ik rust en professionaliteit gecreëerd. er is altijd tijd voor koffie en een gezellige babbel en willen ervoor zorgen dat je 100% tevreden de salon weer verlaat.

Wij hopen u snel in onze stoel te begroeten. wij zijn gevestigd in Tilburg.
Betaalmogelijkheden
Cash, Maestro

Voor deze firma is tot op heden geen beoordeling. Vertel ons over uw ervaringen met dit bedrijf!

Soortgelijke aanbieders in de omgeving


Plaats van YourHair-Extensions