Top 200 steden  |  

Beschrijving van Secrets of Beauty Salon voor Huidverzorging & Voedingsadvies

Graag wil ik u kennis laten maken met mijn salon, de verschillende gelaats- en lichaamsbehandelingen en de producten waarmee ik werk.
Ook voor voedingsadvies en begeleiding in het bereiken van het gewenste gewicht en een gezonde levensstijl kunt u bij mij terecht.
Persoonlijke aandacht, gereserveerde tijd, vakbekwaamheid en passie voor het vak staan bij mij voorop!

Elke behandeling begint met een intake en huidanalyse of voedingsanalyse. Op basis hiervan wordt een behandelplan opgesteld.
De gelaatsbehandelingen zijn erop gericht de huid extra verzorging te bieden en de conditie van de huid te verbeteren.
Bij het afvallen ligt de focus op het maken van de juiste keuzes, zowel in voeding als in lifestyle, waardoor je blijvend op gewicht zult blijven.

In de salon worden verschillende gelaatsbehandelingen gegeven met de producten van het hoogwaardige Zwitserse merk DermaPrime.
Ook voor kleine behandelingen zoals wenkbrauwen epileren, waxen, (body) sugaring en verven van wimpers en wenkbrauwen kunt u terecht.
Daarnaast kunt u ook terecht voor de nieuwste trends op wimper- en wenkbrauwgebied zoals Henna Brows, Full WoW Brow Treatment,
Brow Lamination/Brow Lift en Lash Volume Lift (LVL).
Ook worden er speciaalbehandelingen gegevens zoals Shapemaster Face en Bodybehandelingen, IPL behandelingen en lichaamsmassages.

Voor uitgebreidere informatie over de diverse behandelingen, producten, voedingsadvies en tarieven verwijs ik u graag naar mijn website.
Graag tot ziens in mijn salon!
Betaalmogelijkheden
Cash
Jaar van oprichting
Opgericht 2003
Lidmaatschappen
ANBOS
Talen
nl
Merken
DermaPrime, Organic Shop
Produkte
DermaPrime, Organic Shop
Dienstverleningen
Gelaatsbehandelingen, Lichaamsbehandelingen, Henna Brows, Brow Lamination/Brow Lift, Lash Volume Lift, Waxen, Epileren, Wimpers en wenkbrauwen verven, IPL behandelingen, Sugaring, Shapemaster Face en Body behandelingen, Lichaamsmassages

Voor deze firma is tot op heden geen beoordeling. Vertel ons over uw ervaringen met dit bedrijf!

Soortgelijke aanbieders in de omgeving


Plaats van Secrets of Beauty Salon voor Huidverzorging & Voedingsadvies