Top 200 steden  |  

Beschrijving van MercO BV

AUTOMATERIALEN! SPECIALIST IN MERCEDES-BENZ & VAG GROUP.

Scherpe prijzen

MercO is al ruim 17 jaar uw betrouwbare en kundige partner voor al Uw automaterialen.

Met nadruk geldt dit voor de merken Mercedes-Benz, SMART & Volkswagen, Audi. Waar mogelijk leveren wij het originele onderdeel, doch veelal zijn er vervangende onderdelen van de Originele leverancier met exact dezelfde kwaliteit als de eerste montage af fabriek. In elk geval leveren wij u tegen scherpe prijzen.

MercO kent het product

Niet alleen zijn wij sterk in het leveren van slijtdelen als filters, remdelen, koppelingen, wiellagers, multiriemen, enz, maar ook plaatwerk voor het schade reparatie bedrijf leveren wij snel en correct. Ook alternatief plaatwerk veelal met een originele pasvorm, raammechnisme, verlichting, radiateurs, airco condensors en compressoren leverbaar voor Mercedes-Benz & VAG Group, maar ook voor alle overige merken. MercO werkt voortdurend aan verbreding van het leveringsprogramma. Aluminium velgen, accu’s, olie, onderhoudsmiddelen, het is er allemaal.

Inmiddels leveren we ook voor een groot aantal merken Originele onderdelen, onder andere de merken: Opel, Ford, Fiat, Lancia, Alfa Romeo, Chrysler, Jeep, Dodge, Kia, Toyota, Lexus, VAG Group, Mercedes-Benz.

Snelheid is belangrijk

Ons streven is om 80% van alle bestellingen, vandaag voor 15.30 uur besteld, de volgende dag te leveren. Veelal met eigen vervoer.

De Klant is koning

Onze medewerkers zijn allen ervaren en gedreven om u van dienst te zijn.

MercO staat voor “ de klant is koning” , daar doen we alles voor.

"MERCO MAAKT HET VERSCHIL"
Betaalmogelijkheden
Bank/Giro Overschrijving, Cash, Maestro, Onder Rembours, Vooruit betalen
Talen
nl

Voor deze firma is tot op heden geen beoordeling. Vertel ons over uw ervaringen met dit bedrijf!

Soortgelijke aanbieders in de omgeving


Fotos voor MercO BV

Plaats van MercO BV