Top 200 steden  |  
(Tot nu toe geen beoordelingen)

Openingstijden

Maandag
Gesloten
Dinsdag
Gesloten
Woensdag
Gesloten
Donderdag
10:00 18:00
Vrijdag
10:00 18:00
Zaterdag
10:00 17:00
Zondag
Gesloten

Beschrijving van Het Chocolade Huis

Welkom bij Het Chocolade Huis, de grootste en voordeligste on-line aanbieder in Nederland van de heerlijkste chocolade, geschenkartikelen, relatiegeschenken, kerstpakketten en seizoensgeschenken.

Bent u op zoek naar originele chocolade geschenken voor grote oplages of slechts enkele stuks, dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij verkopen enkel de bekende top kwaliteit Callebaut chocolade die bovendien ook gecertificeerd duurzaam verbouwd is.

In onze productieruimte maken mij veel gepersonaliseerde chocolade geschenken met chocolade logo's en teksten. Neem contact op voor de mogelijkheden!

In 2006 is Het Chocolade Huis van start gegaan met een unieke chocolade winkel in Tiel. Op 100 m2 vind je een groot assortiment chocolade producten en geschenkartikelen gevuld met chocolade. Tegelijkertijd is de site gelanceerd waar we onze producten presenteren voor de zakelijke markt. Onder onze klantenkring bevinden zich alle mogelijke soorten bedrijven zoals het grote en het kleinere MKB, de non-profit sector, maar ook de grotere werkgevers van Nederland.
Betaalmogelijkheden
Cash, Invoice, Maestro

Voor deze firma is tot op heden geen beoordeling. Vertel ons over uw ervaringen met dit bedrijf!

Soortgelijke aanbieders in de omgeving

Prinses Beatrixlaan 25, 4001 AG Tiel

Plaats van Het Chocolade Huis