Top 200 steden  |  
(Tot nu toe geen beoordelingen)

Openingstijden

Maandag
08:00 17:00
Dinsdag
08:00 17:00
Woensdag
08:00 17:00
Donderdag
08:00 17:00
Vrijdag
08:00 17:00
Zaterdag
Gesloten
Zondag
Gesloten

Beschrijving van Gemeente Tiel

De gemeente Tiel bestaat uit de plaatsen Tiel, Wadenoijen en gedeeltelijk uit de plaatsen Kapel Avezaath, Kerk Avezaath en Zennewijnen. Aantal inwoners per 1 februari 2010: 41.195.

De gemeente Tiel bestaat uit de plaatsen Tiel, Wadenoijen en gedeeltelijk uit de plaatsen Kapel Avezaath, Kerk Avezaath en Zennewijnen.
Heeft u een nieuw reisdocument nodig voor de komende zomervakantie? Maak dan een afspraak via onze website. Zo voorkomt u dat u in de rij moet staan in de drukste periode van het jaar. Afspraken kunt u 's middags maken, tussen 8.30 en 12.30 kunt u vrij binnen lopen.

Een afspraak maken via onze website is heel eenvoudig. U gaat naar www.tiel.nl/afspraken en kiest de datum en het tijdstip van uw voorkeur. Vervolgens vult u uw gegevens in, controleert of alles goed is ingevuld en verstuurt de afspraak. U heeft hiervoor geen DigiD nodig maar wel uw Burgerservicenummer (BSN). Als u een e-mailadres heeft ingevuld, ontvangt u op dit adres een bevestiging van de gemaakte afspraak.

Bij het maken van een afspraak is het van belang dat u voor ieder document dat u wilt aanvragen een aparte afspraak maakt. Dat wil zeggen dat als u een rijbewijs en een paspoort wilt aanvragen u twee afspraken maakt. Als het gaat om de aanvraag van twee paspoorten, dan maakt u ook hiervoor twee afspraken.

Overigens kunt u niet alleen een afspraak maken voor het aanvragen van een reisdocument, maar ook voor de aanvraag van een rijbewijs. In de toekomst zal dit voor steeds meer producten en diensten gaan gelden die de gemeente Tiel biedt.

Tiel wil een gemeente zijn waar het goed wonen, werken, verblijven en recreëren is. Niet alleen voor haar eigen inwoners, maar ook voor bewoners van de regio die van voorzieningen in Tiel gebruik maken. U treft in Tiel dan ook veel voorzieningen op het gebied van zorg, onderwijs en cultuur. Omdat Tiel een regionale functie heeft, bouwt de stad niet alleen voor haar eigen inwoners, maar ook voor een deel van de woningbehoefte in de regio.
Talen
nl

Voor deze firma is tot op heden geen beoordeling. Vertel ons over uw ervaringen met dit bedrijf!

Soortgelijke aanbieders in de omgeving


Plaats van Gemeente Tiel