Top 200 steden  |  
(Tot nu toe geen beoordelingen)

Openingstijden

Maandag
08:00 17:00
Dinsdag
08:00 17:00
Woensdag
08:00 17:00
Donderdag
08:00 17:00
Vrijdag
08:00 16:30
Zaterdag
Gesloten
Zondag
Gesloten
Weekenden, zon- en feestdagen zijn wij gesloten.

Beschrijving van Hekwerk Soest B.V.

HEKWERK SOEST - Dè Hekwerk-Specialist voor zowel Zakelijk als Particulier!

HEKWERK SOEST levert aan en monteert al sinds 1993 met succes hekwerk bij overheid, bedrijven, scholen, instellingen, kinderdagverblijven, (sport)verenigingen en particulieren. Wij geven u graag eerlijk en goed advies over een groot assortiment hekwerken, poorten met hun eventuele automatisering en toegangscontrole. Daarnaast zijn wij gespecialiseerd in het leveren en monteren van diverse sportbenodigdheden, ballenvangers en voetbalkooien. Het is ook mogelijk om losse hekwerk-onderdelen te kopen, zodat u zelf hekwerken en poorten kunt monteren en/of repareren.

Persoonlijk advies & Gratis offerte
Aangezien elke locatie om een eigen oplossing vraagt, vragen wij u contact op te nemen met onze adviseurs voor een vrijblijvend persoonlijk advies en passende offerte. Indien gewenst kan gelijk een afspraak worden gemaakt om ter plaatse de situatie op te nemen.

Bezoek onze Showtuin
Uiteraard bent u ook altijd van harte welkom om een bezoek te brengen aan onze showtuin. Hier hebben we geprobeerd om een grote variatie hekwerken neer te zetten om u een goed beeld te geven van de mogelijkheden. Van dubbelstaafmat-hekwerk tot aan plantsoenhekwerk, alles is in vele uitvoeringen, maten en kleuren aanwezig. Doordat diverse typen hekwerken naast elkaar staan kunt u ook zelf goed de verschillen zien, waardoor u gemakkelijker tot een goede keuze kunt komen. Ook kunnen wij u diverse producten op het gebied van automatisering laten zien.

Contactgegevens
Bekijk ons gehele assortiment op www.hekwerksoest.nl of bezoek onze showtuin aan de Nieuwegracht 2 in Soest! Mocht u een uitdaging voor ons hebben? Met onze jarenlange ervaring denken wij graag met u mee! Bel 035-6033920 of stuur een e-mail naar info@hekwerksoest.nl. Tot ziens!

Team Hekwerk Soest B.V.
Betaalmogelijkheden
Bank/Giro Overschrijving, Cash, Contactloos betalen, Invoice, PIN
Jaar van oprichting
Opgericht 1993
Talen
nl
Produkte
Hekwerken, Poorten, Poort-Automatisering, Toegangscontrole, Hekwerk Onderdelen

Videos voor Hekwerk Soest B.V.

Voor deze firma is tot op heden geen beoordeling. Vertel ons over uw ervaringen met dit bedrijf!

Soortgelijke aanbieders in de omgeving


Plaats van Hekwerk Soest B.V.