Top 200 steden  |  

Naaiatelier Past Het Aan

Uw wens? Onze opdracht!
naaiatelier-past-het-aan
Nu gesloten
Opent in 6 uur

Naaiatelier Past Het Aan

Sleutelwoorden

advies borduren strijkservice stoppage bont leer textiel zijde kleermaker naaiatelier naaister alleen op afspraak eigen atelier gratis offerte huisbezoek mogelijk begane grond maatkleding / kleding op maat reparatie / kledingreparatie verstelwerk / kleding vermaken knopen aanzetten naden stikken nieuwe kraag nieuwe voering nieuwe zakken ritsen inzetten inkorten / verkorten innemen omzomen verlengen wijder maken avondjurk bedrijfskleding broek bruidskleding cocktailjurk jas overhemd pak blouse kostuum jurk rok spijkerbroek suède etc. stofferen haal en brengservice thuis opmeten en bespreken mogelijk op afspraak. naai & verstelateliers Mehr zeigen
(Tot nu toe geen beoordelingen)

Openingstijden

Maandag
Gesloten
Dinsdag
Gesloten
Woensdag
Gesloten
Donderdag
Gesloten
Vrijdag
13:00 20:00
Zaterdag
Gesloten
Zondag
Gesloten
Voornoemde tijden ben ik bereikbaar / aanwezig in het atelier, maar voor alle dagen geldt: maakt u een telefonische afspraak zo ook voor de vrijdag-zaterdag en zondag.

Beschrijving van Naaiatelier Past Het Aan

Wat doe ik, met mijn bedrijf? Inspelen op een behoefte die naar mijn idee steeds meer actueel wordt nl: Het op maat maken en omvormen van een aangekocht/bestaand kledingstuk tot een goede pasvorm en zo nodig voorzien van een persoonlijke voorkeur om het accent te benadrukken. Daarbij speelt de persoonlijke smaak/voorkeur van de klant de hoofdrol en geldt als de rode draad in de eerste kennismaking met de klant om wederzijds te ontdekken of de werkwijze die gehanteerd wordt, ook inderdaad passend is. De naam Past Het Aan geeft aan, dat we sterk de nadruk leggen op het zo nodig aanpassen van het kledingstuk op uw persoonlijke smaak in de breedste zin van het woord. Dit geldt voor alle stijlen en alle creaties.
Daarbij verlenen we de diensten aan een zo een breed mogelijk publiek, met veel aandacht voor de persoon en is dan ook de reden dat we op afspraak werken. Die afspraak kan gemaakt worden voor een gesprek in het atelier of, indien gewenst ook bij u thuis. Daarbij bieden we ook een haal en breng service van de producten.
Daarmee spelen we in op de geest van de tijd,om de druk bezette mens op het gebied van mode en kleding een passende dienst te bieden en zo ervoor te gaan om die zorg weg te nemen als het gaat om het op maat maken of repareren van kleding.
Denkt u onmogelijke of bijna niet vervulbare wensen te hebben? In goed overleg zoeken we naar de juiste oplossing en werken zo naar een tevredenstellend resultaat.
Uiteraard geven we op al onze werkzaamheden garantie en zijn wij pas tevreden als u dat bent. Dat geachte bezoeker mag voor u de zekerheid zijn dat elke opdracht voor ons een uitdaging is om u tevreden te stellen.
Durft u de uitdaging aan te gaan? U bent van harte welkom.Tot ziens!
Betaalmogelijkheden
Cash, Contactloos betalen, PIN
Jaar van oprichting
Opgericht 2014
Talen
nl
Dienstverleningen
Haal en Brengservice, Thuis opmeten en bespreken mogelijk op afspraak.

Voor deze firma is tot op heden geen beoordeling. Vertel ons over uw ervaringen met dit bedrijf!

Soortgelijke aanbieders in de omgeving


Fotos voor Naaiatelier Past Het Aan

Plaats van Naaiatelier Past Het Aan