Top 200 steden  |  
(Tot nu toe geen beoordelingen)

Openingstijden

Maandag
13:00 18:00
Dinsdag
09:00 18:00
Woensdag
09:00 18:00
Donderdag
09:00 18:00
Vrijdag
09:00 18:00
Zaterdag
09:00 16:00
Zondag
Gesloten

Beschrijving van S & G Tuintotaal & Tuinverlichting

DE specialist in tuinverlichting en UW adres voor maatwerk in tuinhout. Bezoek onze inspirerende showroom en laat u adviseren, met ruim 30 jaar ervaring brengen wij uw tuinideeën tot leven.

In onze showroom vindt u de grootste collectie tuin- en buitenverlichting waarvan ruim 1000 modellen zijn opgesteld en aangesloten. Deze mooiste en meest uitgebreide tuinverlichtingswinkel van Nederland vindt u in Noord Brabant vlakbij Den Bosch. Zowel voor een buitenlamp bij de voordeur als een compleet verlichtingsplan! UNIEK: in onze geheel verduisterde LED garden beleeft u de sfeer van tuinverlichting en tuinspots bij nacht.

In eigen werkplaats maken wij allerlei toepassingen van hout voor in de tuin zoals schuttingen, tuinhuisjes, terrasoverkappingen en vlonders. Ons showterrein en onze binnentuin zijn ingericht met alles op het gebied van tuinschermen, tuinpoorten, pergola's, vlonders en bloembakken. Ook staan er diverse tuinhuisjes, terrasoverkappingen en carports opgesteld. In onze eigen werkplaats maken wij alles naar uw wens op maat en onze eigen monteurs zorgen voor een vakkundige plaatsing in uw tuin. Voor doe-het-zelf hebben wij vrijwel alle maten tuinhout op voorraad en kunnen wij dit voor u op maat zagen, klaar terwijl u wacht!

Wij werken met diverse soorten hout zoals geïmpregneerd Zweeds vuren, Bangkirai en diverse andere soorten hardhout, Douglas en Essen, maar ook kunt u bij ons terecht voor Bamboe, Composiet en aluminium. Wij adviseren u graag in uw keuze.
Betaalmogelijkheden
Cash, Contactloos betalen, Maestro
Talen
nl

Voor deze firma is tot op heden geen beoordeling. Vertel ons over uw ervaringen met dit bedrijf!

Soortgelijke aanbieders in de omgeving


Fotos voor S & G Tuintotaal & Tuinverlichting

Plaats van S & G Tuintotaal & Tuinverlichting