Top 200 steden  |  
(Tot nu toe geen beoordelingen)

Openingstijden

Maandag
08:00 20:30
Dinsdag
08:00 20:30
Woensdag
08:00 20:30
Donderdag
08:00 20:30
Vrijdag
08:00 20:30
Zaterdag
08:00 20:30
Zondag
11:00 18:00

Beschrijving van PLUS Maaspoort

Bij PLUS staat aandacht voor goed eten centraal. Want goed eten is belangrijk, voor iedereen elke dag. Daarom selecteren wij voor jou pure en verse producten met een duidelijke herkomst en veel smaak. Daarnaast helpen wij je graag door bijvoorbeeld inspiratie te bieden voor gezonde recepten en met onze snelle persoonlijke service – zowel in de winkel als online. En omdat goed eten voor iedereen betaalbaar moet zijn, kopen wij grootschalig in en zorgen wij voor wekelijks aantrekkelijke aanbiedingen.

Met 262 PLUS supermarkten in Nederland staan wij midden in jouw buurt. Zo voldoet elke ondernemer aan de persoonlijke wensen van de consument, en kan PLUS relevant inspelen op de ontwikkelingen rondom goed eten. Hierin onderscheidt PLUS zich van andere supermarkten. Wij zijn groot genoeg om het verschil te maken, en klein genoeg om flexibel te zijn. Want met hun persoonlijke service en betrokkenheid zijn onze lokale PLUS ondernemers altijd verbonden met de buurt.
Betaalmogelijkheden
Cash, Invoice, MasterCard, Visa
Dienstverleningen
Bezorgservice, Ophaalpunt, Online bestellen, AED medisch punt, Fotogebak, Geldautomaat, Gratis parkeren, Groot assortiment lokaal, Koffiecorner, Kopieerapparaat, Ook op zondag geopend, PLUS Ophaalpunt, Slijterij, Stomerijservice, Verse bloemen, Wijnadviseurs, Groot assortiment glutenvrij, Kiala Punt, Boodschappen bezorgservice, Batterijen inleverpunt, Vers brood tot sluitingstijd, Loterijverkoop, Gratis Kiekeboebox, Groot assortiment biologisch, Mobiel beltegoed, Zelfzorggeneesmiddelen, WiFi, Digitaal klantenpanel, Groot assortiment fairtrade, Verse sapmachine

Videos voor PLUS Maaspoort

Voor deze firma is tot op heden geen beoordeling. Vertel ons over uw ervaringen met dit bedrijf!

Soortgelijke aanbieders in de omgeving

Dien van Hemertstraat 1, 5221 JN Den Bosch
Kasteleinenkampweg 19, 5222 AZ 's-Hertogenbosch
Zilverenberg 39, 5234 GL 's-Hertogenbosch

Fotos voor PLUS Maaspoort

Plaats van PLUS Maaspoort

Deze website maakt gebruik van cookies zodat u het meeste kan halen uit de ervaring op onze website. Meer informatie