Top 200 steden  |  

Kinderdagverblijf Het Sprookjesbos

Neem vandaag contact op
Kinderdagverblijf Het Sprookjesbos - 's-Hertogenbosch
Nu geopend
Sluit in 3 uur

Kinderdagverblijf Het Sprookjesbos

(Tot nu toe geen beoordelingen)

Openingstijden

Maandag
07:30 18:30
Dinsdag
07:30 18:30
Woensdag
07:30 18:30
Donderdag
07:30 18:30
Vrijdag
07:30 18:30
Zaterdag
Gesloten
Zondag
Gesloten

Beschrijving van Kinderdagverblijf Het Sprookjesbos

Het Sprookjesbos begeleidt kinderen binnen de Kinderopvanggroepen in verticale groepen. Een verticale groep is een groep waarin kinderen van 0-4 jaar bij elkaar spelen, ontdekken en zich ontwikkelen. Op de peuterarrangementen werken we met horizontale groepen. Een horizontale groep is een groep waarin kinderen van 2,5-4 jaar bij elkaar spelen, ontdekken en zich ontwikkelen.

Uniek:
Ieder kind ontwikkelt zich op zijn eigen wijze en heeft behoeften passend bij de persoonlijkheid van het kind. De medewerkers begeleiden en ondersteunen de kinderen in dit proces. Dat gebeurt door de kinderen goed te observeren. Op deze wijze leren ze het kind heel goed kennen en worden de benadering van het kind, de omgeving en de activiteiten hierop passend afgestemd. Bijvoorbeeld bij een kind dat meer moeite heeft om te wennen, wordt extra geïnvesteerd in het bieden van een veilig gevoel en het afscheidsproces met ouders.

Welbevinden kinderen:
Wij bieden kinderen een veilige en gezellige omgeving waarin ze zichzelf kunnen en mogen zijn. Vanuit deze veilige omgeving kan een kind op ontdekkingstocht gaan en nieuwe dingen ontdekken om zichzelf verder te kunnen ontwikkelen. Kinderen zijn van nature nieuwsgierig en door het bieden van een uitdagende omgeving, met daarin adequate begeleiding, wordt dit optimaal gestimuleerd.

Sociale omgang:
We ondersteunen en begeleiden de kinderen in de sociaal-emotionele ontwikkeling. Dat betekent dat we kinderen constant begeleiden en ondersteunen in het proces om elkaar te leren respecteren, te leren samenspelen/werken en opkomen voor jezelf.

Zelfstandigheid:
We ondersteunen en begeleiden kinderen op hun weg om uit te groeien tot een zelfstandig volwassene. Dat betekent dat we afhankelijk van de leeftijd en het kind zelf kijken naar welke verantwoordelijkheden een kind aankan.

Ontwikkelen:
Het Jonge kind ontwikkelt zich op jonge leeftijd in een heel rap tempo.
Betaalmogelijkheden
Incasso
Lidmaatschappen
Branche organisatie kinderopvang, Keurmerkinstituut
Talen
nl

Voor deze firma is tot op heden geen beoordeling. Vertel ons over uw ervaringen met dit bedrijf!

Soortgelijke aanbieders in de omgeving


Fotos voor Kinderdagverblijf Het Sprookjesbos

Plaats van Kinderdagverblijf Het Sprookjesbos