Top 200 steden  |  

Beschrijving van Golden Tulip Hotel Central

De norm van nu. De waarden van toen.

In Hotel Central voelt iedere gast zich snel thuis. U logeert er bij ons, de familie Rademaker. Wij zorgen voor een warm en welgemeend welkom. Vanaf het allereerste begin voelt u zich geen onbekende, maar een logé. Ons team staat tot uw beschikking en zal er alles aan doen om uw verblijf zo aangenaam mogelijk te maken.

Hotel Central biedt al sinds 1905 een gastvrij en bourgondisch welkom aan (zakelijke) reizigers en toeristen. Gelegen op de mooiste plek van ’s-Hertogenbosch aan de historische Markt, het eeuwenoude hart van de stad. Hotel Central is daardoor de huiskamer van ’s-Hertogenbosch. Een plek waar de mix van Bosschenaren en (internationale) gasten voor een hele uitnodigende en warme sfeer zorgen. Vanuit Hotel Central ligt al het moois van de Bourgondische Brabantse hoofdstad direct aan uw voeten.

Hotel Central biedt een thuis aan organisaties en bedrijven voor (meerdaagse) trainingen, vergaderingen of brainstormsessies. Vanwege de centrale ligging in Nederland, de ruime parkeerfaciliteiten en het openbaar vervoer naast de deur, ontvangen wij zakelijke gasten en bedrijven uit het hele land die het nuttige met het aangename combineren. Vanzelfsprekend zijn onze vergaderfaciliteiten up to date en voorzien van de laatste technische hulpmiddelen.

Hotel Central is een modern hotelbedrijf, maar kent nog altijd de waarden van toen. Al onze kamers, suites en vergaderlocaties voldoen aan de laatste eisen en wensen van de moderne reiziger. De service en persoonlijke aandacht voor u, onze gast, stamt echter nog uit vervlogen tijden. Ervaar die eigentijdse charme zelf.

U bent meer dan welkom!
Betaalmogelijkheden
American Express, Bank/Giro Overschrijving, Cash, Cadeaubon/VVV bon, iDeal, Invoice, Maestro, MasterCard, PayPal, Visa, Vooruit betalen
Talen
nl

Voor deze firma is tot op heden geen beoordeling. Vertel ons over uw ervaringen met dit bedrijf!

Soortgelijke aanbieders in de omgeving


Fotos voor Golden Tulip Hotel Central

Plaats van Golden Tulip Hotel Central