Top 200 steden  |  

Beschrijving van Ineke Schokker Makelaardij

Ineke Schokker Makelaardij is een klein kantoor dat u uiterst persoonlijk en professioneel begeleidt op het gebied van de woningmakelaardij, al ruim 21 jaar. U heeft het voordeel van het NVM-computernetwerk, waarin alle bij makelaars te koop en te huur aangeboden objecten binnen één dag verschijnen. En bij verkoop of verhuur staat uw woning ook op “Funda”, de meest bekeken woonsite van Nederland. Bij Ineke Schokker Makelaardij heerst geen “van 9 tot 5” mentaliteit en wij voelen ons betrokken bij uw aan- of verkoopbeslissing. Als aankoopmakelaar nemen wij u bij de hand van begin tot eind van het traject.

Ineke Schokker Makelaardij is lid van de Nederlandse Vereniging van Makelaars en vastgoeddeskundigen (NVM), een makelaarsvereniging met een zeer uitgebreid netwerk.
Via het NVM-computersysteem worden dagelijks alle mutaties van alle NVM makelaars verwerkt. Ineke Schokker Makelaardij is hierdoor dus altijd volledig op de hoogte van het actuele aanbod en de prijsontwikkelingen op de woningmarkt.

Aan- en Verkoop
Ineke Schokker Makelaardij zorgt voor een professionele en persoonlijke begeleiding bij de aan- en verkoop van uw woning. Onze taak houdt niet op wanneer wij voor u een passende woning hebben gevonden. Het verzorgen van een bouwkundige inspectie en een goede controle op de koopovereenkomst behoren ook tot onze services. Ook na de overdracht kunt u nog altijd bij ons terecht voor eventuele vragen.

Aan- en verhuur
Naast de aan- en verkoop kunt u bij ons ook terecht voor de aan- en verhuur van uw gestoffeerde en/of gemeubileerde woning. Een door ons opgestelde inventarislijst, alsmede een “checklist” maken deel uit van de huurovereenkomst en worden gecontroleerd en ondertekend vóór het overhandigen van de sleutels aan de huurder.
En verhuurt u uw huis voor langere tijd, terwijl u zelf naar het buitenland gaat, dan nemen wij graag het beheer van u over.
Betaalmogelijkheden
Bank/Giro Overschrijving, Invoice
Lidmaatschappen
NVM, VastgoedCert, Register Makelaar en Taxateur
Talen
nl

Voor deze firma is tot op heden geen beoordeling. Vertel ons over uw ervaringen met dit bedrijf!

Soortgelijke aanbieders in de omgeving


Plaats van Ineke Schokker Makelaardij