Top 200 steden  |  

2 Lepelaars

Inschrijven

2 Lepelaars

Sleutelwoorden

(Tot nu toe geen beoordelingen)

Beschrijving van 2 Lepelaars

Kinderdagverblijf bij 2Lepelaars
2Lepelaars is een sfeervol kinderdagverblijf in een prachtig gerenoveerde kleuterschool in de Vogelwijk. We hebben een fijne speelplaats waar de kinderen in alle rust kunnen spelen en genieten van het buiten zijn. Op de speelplaats is een speelheuvel met glijbaan waar alle kinderen van 0-4 jaar veilig gebruik van kunnen maken. Er is een ruime zandbak waar alle kinderen de fantasie de vrije loop kunnen laten gaan.

Wat maakt ons speciaal?
Vast team met enthousiaste medewerkers
Sfeervol pand met jaren 30 details
Veilige en uitdagende omgeving
Uitgebreid en divers activiteitenaanbod
Naast het speelplein is er voor de babygroepen, grenzend aan het lokaal, een afgeschermde speelvlonder, waar de baby’s op eigen tempo kunnen ontdekken. Bij mooi weer staat de deur de hele dag open zodat kinderen zelf naar binnen en buiten kunnen.

Beschermde omgeving voor baby’s
Kinderdagverblijf 2Lepelaars heeft twee babygroepen en één verticale groep voor kinderen van 1 tot 4 jaar, deze bevinden zich op de begane grond. De groepen zijn aan elkaar geschakeld via glazen schuifdeuren. Gedurende de dag staan deze schuifdeuren regelmatig open waardoor de kinderen veel ruimte hebben om te bewegen en te ontdekken. Elke groep beschikt verder over een keukentje en een eigen slaapkamer.

Uitdaging voor de peuters
De peuters spelen op de eerste etage. De kinderen kunnen zich terugtrekken in diverse speelhoeken zoals een huis-, een bouw- en een autohoek. Elke peutergroep heeft een eigen slaapkamer.

Buitenschoolse opvang bij 2Lepelaars
De buitenschoolse opvang van 2Lepelaars bevindt zich samen met het kinderdagverblijf in ons kindercentrum in de Vogelwijk in Den Haag. Onze speciale bso-ruimte is van alle gemakken voorzien met een compleet ingerichte keuken en een dakterras.

Wat maakt ons speciaal?
Vast team met enthousiaste medewerkers
Sfeervol pand met jaren 30 details
Veilige en uitdagende omgeving
Uitgebreid en divers activiteitenaanbod
Het activiteitenaanbod is zeer divers. In de schoolvakanties stellen de medewerkers van de buitenschoolse opvang een extra uitdagende activiteitenplanning samen. De kinderen maken een boswandeling, doen een speurtocht, koken, bezoeken het strand of het museum en verzorgen een optreden voor ouders.

Ook organiseert KICKS leuke activiteiten en uitdagende workshops voor de kinderen van 2Lepelaars waarbij nauw wordt samengewerkt met bso 2Papegaaien, dat op loopafstand is gehuisvest.
Betaalmogelijkheden
Invoice
Talen
Nederlands, Engels

Voor deze firma is tot op heden geen beoordeling. Vertel ons over uw ervaringen met dit bedrijf!

Soortgelijke aanbieders in de omgeving

Diamanthorst 8(KDV), 2592 GH DEN HAAG
De Gheijnstraat 95, 2562 NM DEN HAAG
Scheveningseweg 237, 2584 AA DEN HAAG
Knobbelzwaansingel 279, 2496 LN DEN HAAG

Plaats van 2 Lepelaars