Top 200 steden  |  
(Tot nu toe geen beoordelingen)

Openingstijden

Maandag
09:00 17:30
Dinsdag
09:00 17:30
Woensdag
09:00 17:30
Donderdag
09:00 17:30
Vrijdag
09:00 17:30
Zaterdag
Gesloten
Zondag
Gesloten
za:bezichtiging op afspraak mogelijk

Beschrijving van Leegstra NVM Makelaardij

Leegstra NVM Makelaardij is een jong kantoor waarvan de vier medewerkers zich volledig inzetten voor iedere cliënt. Gestart in 1992 met een kantoor aan de Apeldoornselaan, in 2000 verhuisd naar de Laan van Meerdervoort 428 en inmiddels, na een uitdagende verbouwing, per 14 augustus 2012 verhuisd naar een groter kantoor met twee aparte spreekkamers in een schitterend pand op een betere zichtlocatie, namelijk Regentesselaan 1/hoek Laan van Meerdervoort op de grens van de Haagse wijken Duinoord en Regentessekwartier.

Oprichter Paul Leegstra, beëdigd en gecertificeerd makelaar en taxateur o.z., heeft inmiddels al ruim 35 jaar ervaring in alle facetten van de makelaardij. Omdat de veelzijdigheid in de makelaardij ons zo aanspreekt zijn wij niet gespecialiseerd in een bepaalde tak van de makelaardij, maar adviseren en bemiddelen wij bij aan- en verkoop en aan- en verhuur van woningen, winkels, kantoren en andere bedrijfsruimten en verzorgen wij taxaties. Tevens beheren wij ca. 400 woningen en winkels voor particuliere verhuurders en verzorgen wij splitsingen in appartementsrechten. Voor hypotheken verwijzen wij onze cliënten naar Fisher Hypotheken aan de Laan van Meerdervoort waarmee wij goede ervaringen hebben.

Als klein kantoor hebben wij niet al teveel woningen tegelijk in de verkoop of verhuur zodat wij alle vier op de hoogte zijn van de stand van zaken van onze portefeuille en iedere opdracht persoonlijk kunnen begeleiden, vanaf het eerste innamegesprek tot de oplevering en overdracht. In voorkomende gevallen begeleiden wij onderhoud- of renovatiewerkzaamheden vóór verkoop of na aankoop. Hiervoor kunnen wij diverse aannemers aanbevelen die al vele jaren vakkundig en tegen betaalbare prijzen voor ons werken.

Ons belangrijkste doel is een tevreden cliënt.
Betaalmogelijkheden
Bank/Giro Overschrijving, Cash, Invoice
Lidmaatschappen
NVM, NWWI/NRVT, VastgoedCert, Funda

Voor deze firma is tot op heden geen beoordeling. Vertel ons over uw ervaringen met dit bedrijf!

Soortgelijke aanbieders in de omgeving

Prinses Margrietplantsoen 33, 2595 AM 's-Gravenhage

Fotos voor Leegstra NVM Makelaardij

Plaats van Leegstra NVM Makelaardij