Top 200 steden  |  
(Tot nu toe geen beoordelingen)

Openingstijden

Maandag
08:30 17:00
Dinsdag
08:30 17:00
Woensdag
08:30 17:00
Donderdag
08:30 17:00
Vrijdag
08:30 12:00
Zaterdag
Gesloten
Zondag
Gesloten
ma t/m vr:'s avonds op afspraak (i.v.m. de zomervakantie is ons kantoor gesloten van 30 juli 2018 t/m 17 augustus 2018).

Beschrijving van T & K Administraties

T&K Administraties is gevestigd aan de Schijfse Vaartkant 3B in Rucphen. Op de bovenverdieping van het pand tegenover de ruime parkeerplaats in het centrum van Rucphen verzorgen wij de administraties en fiscale aangelegenheden voor diverse bedrijven uit de regio.

Eind 2010 wordt de knoop doorgehakt en op 1 januari 2011 is T&K Administraties een feit. Na ruim tien jaar werkzaam te zijn geweest op een administratiekantoor, wordt de keuze gemaakt om zelfstandig te gaan. In de afgelopen periode is ons team uitgebreid tot 4 personen.

Belangrijke punten waarin T&K Administraties zich wil onderscheiden t.o.v. andere kantoren zijn o.a.:
• Klantgericht: op het moment dat de klant zich een nummer voelt gaat dit ten koste van de totale advisering. Daarom hechten we veel waarde aan de sociale contacten.

• Laagdrempelig: wij willen alle mensen “helpen” en richten ons niet alleen op de grote ondernemingen.

• Tarieven: omdat we iedereen de mogelijkheid willen geven om van onze diensten gebruik te maken worden er betaalbare tarieven toegepast, deze zijn fors lager dan de gemiddelde administratie- en accountantskantoren.

• Kwaliteit: uiteraard is het belangrijk dat we de kwaliteit waarborgen, daarom is ook ons kantoor gebonden aan permanente educatie. Zodat we de klanten tijdig kunnen adviseren bij wijzigingen in het belastingstelsel.

Wilt u een nieuwe blik op uw onderneming en tevens weten hoeveel u kunt besparen op uw huidige administratiekosten? U kunt geheel vrijblijvend en kosteloos een afspraak maken.

Uw kunt telefonisch contact opnemen (0165-856037) of een e-mail sturen naar: info@tkadministraties.nl

“Een eigentijds en laagdrempelig kantoor, klantgericht en betrokken.
Zakelijk waar het nodig is, maar nooit de menselijke factor uit het oog verliezend”.
Talen
nl

Voor deze firma is tot op heden geen beoordeling. Vertel ons over uw ervaringen met dit bedrijf!

Soortgelijke aanbieders in de omgeving


Fotos voor T & K Administraties

Plaats van T & K Administraties