Top 200 steden  |  
(Tot nu toe geen beoordelingen)

Openingstijden

Maandag
08:00 18:00
Dinsdag
08:00 18:00
Woensdag
08:00 18:00
Donderdag
08:00 18:00
Vrijdag
08:00 18:00
Zaterdag
08:00 17:00
Zondag
Gesloten

Beschrijving van De Groene Weg Slagerij Rotterdam

De Groene Weg slagerij Theo Pronk is al ruim 25 jaar dé winkel voor ’t goede leven. Wij zijn een begrip in Rotterdam en de wijde omgeving (o.a. de Zuid-Hollandse en Zeeuwse eilanden, het Westland, Gouda, Leiden etc). Samen met mijn medewerkers maak ik een mooi en breed assortiment ambachtelijke producten van (h)eerlijk biologisch vlees. Wij laten u genieten van 100% biologische lekkernijen, waarbij traditionele smaak en modern ambacht samen komen. Daarmee hebben we al vele vakprijzen, titels en nominaties in de wacht gesleept.

BBQ

Zodra het weer het toestaat verzorgen wij ook barbecue partijen, van 2 personen tot en met 500 personen, eventueel ook met koks en serverend personeel. Bekijk op onze webshop https://webshopvers.rotterdam.degroeneweg.nl het complete assortiment.

Uw partner in biologisch vlees

Ook voor bedrijven en instellingen zijn wij een interessante partner, velen gingen u al voor. Zo beleveren we de nodige restaurants, bedrijfskantines en hebben we heerlijk biologisch vlees geleverd aan wereldberoemde artiesten en hun gevolg, zoals de Rolling Stones, Pavarotti, Kabouter Plop en K3.
Voor vragen kunt u altijd contact met ons opnemen.

Groene Passage

Onze slagerij bevindt zich in De Groene Passage aan de Mariniersweg te Rotterdam. De Groene Passage is een voor Europa uniek samenwerkingsproject van een negental winkels die op het gebied van mens, milieu en dierenwelzijn samenwerken. Naast De Groene Weg slagerij vindt u o.a. een grote Gimsel natuurvoeding supermarkt, een wereldwinkel, Van Binnen woninginrichting en een lunchroom waar u een heerlijk kopje koffie of een broodje kunt nuttigen.
Betaalmogelijkheden
Cash, Contactloos betalen, Incasso, Invoice, Maestro, Visa
Lidmaatschappen
KNS, KNS/MKB, SKAL
Produkte
Rundvlees, Varkensvlees, Kalfsvlees, Lamsvlees, Kip en Gevogelte, Vleeswaren, Maaltijden
Dienstverleningen
Catering, Bezorging

Voor deze firma is tot op heden geen beoordeling. Vertel ons over uw ervaringen met dit bedrijf!

Soortgelijke aanbieders in de omgeving


Plaats van De Groene Weg Slagerij Rotterdam