Top 200 steden  |  

Beschrijving van Dental Clinics Rotterdam Zuiderterras

Complete mondzorg voor het hele gezin
Welkom bij Dental Clinics Rotterdam Zuiderterras, een moderne tandartsengroepspraktijk in Rotterdam Zuid, tegenover Ahoy! Al meer dan 30 jaar verlenen wij complete mondzorg voor het hele gezin. Dit doen we met een heldere visie en persoonlijke service, maar ook door u op uw gemak te stellen.

Meld u en uw gezinsleden eenvoudig aan als patiënt via ons online inschrijfformulier of bel direct voor een afspraak: 010 – 410 14 70.

De beste zorg voor u
- Voldoen aan de hoogste eisen van kwaliteit en steriliteit
- Alle mondzorg onder 1 dak, o.a. implantologie, protheses en het bleken van tanden
- Persoonlijke aanpak en op maat gemaakte behandelingen
- Professioneel en snel, bij acute gebitsproblemen helpen wij nog dezelfde dag
- Rolstoeltoegankelijk
- Landelijk vastgestelde tarieven

Kindertandheelkunde
Voor kinderen kan een tandartsbezoek soms spannend zijn. Het winnen van vertrouwen speelt hierbij een belangrijke rol en dit vraagt om extra aandacht en expertise. Daarom is er binnen onze praktijk naast algemene tandheelkunde ook speciale aandacht voor het behandelen van kinderen. Tandarts Sharleena Pink behandelt kinderen met angst voor tandheelkundige behandelingen, jonge kinderen en kinderen met een lichamelijke en/of geestelijke beperking.
Meer informatie over een behandeling bij Sharleena Pink vindt u hier.

Aandacht voor de mens achter de patiënt
Wij geloven in duidelijke informatie, aandacht en tijd voor de mens achter de patiënt. Want wat ons betreft vormen persoonlijke aandacht en heldere communicatie de basis van elke behandeling. Zo komt u in een warme, gemoedelijke sfeer de praktijk binnen en wij doen er alles aan om u op uw gemak te stellen. Omdat een persoonlijke kennismaking de beste start van een goede relatie vormt, nodigen we u van harte uit voor een vrijblijvende rondleiding. Wilt u een keer langskomen? Bel of mail ons even dan maken we meteen een afspraak. We hopen u snel te zien.

Alle tandheelkundige disciplines samen onder één dak
Wij werken met een hecht team van tandartsen die zich hebben bekwaamd in aandachtsgebieden waaronder Implantologie, Esthetische en Cosmetische tandheelkunde, Facings, thuis zelf tanden bleken, Mondhygiëne, Parodontologie, Endodontologie en Kindertandheelkunde. Door het regelmatig volgen van bij- en nascholing houden wij onze kennis en kunde op hoog niveau.

Invisalign – De onzichtbare beugel
Sinds kort bieden wij Invisalign-behandelingen aan op de praktijk. De Invisalign-behandeling is een vrijwel onzichtbare manier om tanden recht te zetten. Dankzij digitale 3D-beeldvormingstechnologie toont Invisalign je volledige behandelingsplan, van de oorspronkelijke positie van je tanden naar de gewenste eindpositie. Daarna wordt een reeks doorzichtige aligners speciaal voor jou gemaakt om de tanden langzaam te verschuiven.
Betaalmogelijkheden
iDeal, Invoice, Via een verzekering
Jaar van oprichting
Opgericht 2007
Lidmaatschappen
KRT, KNMT, BIG, HKZ
Talen
Nederlands, Engels
Merken
Invisalign
Produkte
Periodiek mondonderzoek (controle), Mondhygiëne, Vullingen, Mondzorg voor kinderen, Behandeling van ontstoken tandvlees, Röntgenfoto's, Wortelkanaalbehandeling, Kroon- en brugwerk, Implantologie, Kunstgebit en gebitsprotheses, Tanden bleken, Facings, Verdoving, Orthodontie, Onzichtbare beugel, Mondzorg voor angstige patiënten, Mondzorg voor ouderen
Dienstverleningen
Klachtenregeling, Garantieregeling, Oproepberichten, Afspraakherinnering

Videos voor Dental Clinics Rotterdam Zuiderterras

Voor deze firma is tot op heden geen beoordeling. Vertel ons over uw ervaringen met dit bedrijf!

Soortgelijke aanbieders in de omgeving


Fotos voor Dental Clinics Rotterdam Zuiderterras

Plaats van Dental Clinics Rotterdam Zuiderterras