Top 200 steden  |  

Afscheidslocatie De Vier Jaargetijden

Neem vandaag contact op
Afscheidslocatie De Vier Jaargetijden - Roosendaal
Nu gesloten
Opent in 7 uur

Afscheidslocatie De Vier Jaargetijden

(Tot nu toe geen beoordelingen)

Openingstijden

Maandag
09:30 21:30
Dinsdag
09:30 21:30
Woensdag
09:30 21:30
Donderdag
09:30 21:30
Vrijdag
09:30 21:30
Zaterdag
09:30 21:30
Zondag
Gesloten
Onze administratie is van maandag tm vrijdag bereikbaar tussen 8.30 en 16.30 uur.

Beschrijving van Afscheidslocatie De Vier Jaargetijden

Afscheidslocatie De Vier Jaargetijden is gevestigd op begraafplaats Zegestede in Roosendaal. Deze bijzondere afscheidslocatie staat geheel in het teken van uw persoonlijke wensen en kan gebruikt worden bij een crematie of een begrafenis voor een gezelschap tot maximaal 80 personen.
Het gehele gebouw staat, inclusief terras, in complete dagdelen (ochtend, middag en avond) tot uw beschikking. Het moment van de dag, bijpassende horeca en zelfs de indeling van de ruimtes, alles is in te vullen zoals u dat wilt. De aula kan op drie verschillende manieren worden opgesteld, traditioneel, met vijverzicht of de omarming. Er is een professioneel muziek en beeldsysteem. Tevens is het mogelijk om geluids- en/ of beeldopname van het afscheid te laten maken. De inrichting van Afscheidslocatie De Vier Jaargetijden is sereen en warm. Er is aan alles gedacht om het voor u en uw gasten zo comfortabel mogelijk te maken, tot aan akoestiek, klimaatbeheersing en geurbeleving aan toe.
U kunt uw gasten bijvoorbeeld ontvangen met koffie en een zoete lekkernij of een hartig broodje om vervolgens, op het moment dat het u schikt, te beginnen met het afscheid. Na het afscheid kunt u rustig napraten onder het genot van een hapje en een drankje. U heeft de tijd en privacy om uw dierbare op uw eigen manier te herdenken. Zowel het team van medewerkers als het gehele gebouw staan daarvoor volledig tot uw beschikking, waarbij onze focus ligt op maximale service en gastvrijheid.
Talen
nl

Voor deze firma is tot op heden geen beoordeling. Vertel ons over uw ervaringen met dit bedrijf!

Soortgelijke aanbieders in de omgeving


Fotos voor Afscheidslocatie De Vier Jaargetijden

Plaats van Afscheidslocatie De Vier Jaargetijden