Top 200 steden  |  

Wigo's Audio Support

Neem vandaag contact op

Wigo's Audio Support

Sleutelwoorden

bedrijven particulieren betaalbaar geluid en lichtinstallaties geluidsopname in de studio gespecialiseerd professioneel verhuur van licht en geluid verkoop van licht en geluid verhuur geluidsinstallaties geluidsstudio audiovisuele apparatuur
(Tot nu toe geen beoordelingen)

Beschrijving van Wigo's Audio Support

Wilt u professioneel en betaalbaar geluid voor het opnemen van een cd? Of bent u opzoek naar licht en geluid voor een optreden of feest? Wigo's Audio Support uit Groningen is uw geluidsspecialist!

Licht en geluid specialist!

Wigo's Audio Support heeft in de studio een goed klinkende opnameruimte,een akoestisch betrouwbare controlekamer, prima microfoons en 16 digitale sporen ter beschikking staan. Ook live opnames van 2, 8 of 16 sporen zijn onze specialiteit, al of niet in combinatie met de verzorging van licht en geluid. Zowel artiesten en particulieren zijn van harte welkom in onze opnamestudio.

Ook voor geluid en lichtinstallaties voor elk soort concert of evenement kunt u bij ons terecht. Deze kunt u huren, kopen of zelfs leasen.

Bij Wigo's Audio Support kunt u terecht voor:
- Geluidsopname in de studio
- Verhuur van licht en geluid
- Verkoop van licht en geluid

Bel gratis 0800-0204320 voor het maken van een afspraak of voor meer informatie over het verhuren of verkopen van licht en geluid.

Bel gratis 0800-0204320

Adres:

Wigo's Audio Support
Kaatsweg 6
9305 TA Roderesch

Waarom Wigo's Audio Support?
Betaalbaar
Gespecialiseerd
Professioneel

Voor deze firma is tot op heden geen beoordeling. Vertel ons over uw ervaringen met dit bedrijf!

Soortgelijke aanbieders in de omgeving


Plaats van Wigo's Audio Support