Top 200 steden  |  
(Tot nu toe geen beoordelingen)

Openingstijden

Maandag
09:30 17:30
Dinsdag
09:30 17:30
Woensdag
09:30 17:30
Donderdag
09:30 17:30
Vrijdag
09:30 17:30
Zaterdag
09:30 17:00
Zondag
Gesloten
4 van de 8 winkels zijn open (Neherkade, Zwedenburg, Weimarstraat, Loosduinen)

Beschrijving van Kringloop Den Haag

Kringloop Den Haag is opgericht in 1992 (heette in aanvang Kringloop de Oase) en is inmiddels uitgegroeid tot een middelgrote, professionele organisatie. We hebben 13 vrachtauto's tot onze beschikking, 8 winkels, 250 medewerkers, waarvan 35 vaste/reguliere medewerkers, die voor 90% zijn doorgegroeid vanuit een re-integratie baan. Help mee en geef uw oude spullen een tweede kans!

1) Met onze activiteiten scheppen we arbeidsplaatsen en werkervaringsplaatsen voor mensen die niet of nog niet weten te slagen op de reguliere arbeidsmarkt.
2) Door bij de burgers herbruikbare goederen in te zamelen die anders bij het grofvuil terecht zouden komen en deze in onze winkels te verkopen, ontlasten wij het milieu.
Het inbrengen van 18 kilo spullen betekent een besparing van een boom.

Onafhankelijk opereren
Stichting Kringloop Den Haag is een bedrijf dat onafhankelijk en zelfstandig opereert en bestaansrecht heeft door de omzet uit de winkels. Slechts een klein deel (15 %) wordt met loonkostensubsidie ondersteund. Die loonsubsidie wordt besteed aan vrijwilligers die hier met behoud van uitkering werken en vervolgens een contract krijgen aangeboden bij goed functioneren. We werken dus net zo bedrijfsmatig als ieder ander bedrijf in het reguliere “commerciële” bedrijfsleven, maar met de nadruk op re-integratie en begeleiding.

Ze krijgen alles gratis!
Sommige klanten zijn wel eens verbaasd dat wij “ook nog geld durven te vragen voor goederen die wij gratis krijgen”. Dat is een begrijpelijke opmerking die wel wat uitleg verdient. Het werkt zo: Om het mogelijk te maken dat de goederen die bij u thuis staan in onze winkels terecht komen verrichten wij een behoorlijke inspanning. We betalen huur voor de negen winkelpanden, er rijden dertien vrachtwagens, er zijn personeelskosten en er zijn nog vele andere kosten die nodig zijn om een organisatie waar 250 mensen aan meewerken te bekostigen.
Betaalmogelijkheden
Cash, Contactloos betalen, Cadeaubon/VVV bon, Maestro, Visa, Vooruit betalen
Lidmaatschappen
Branchevereniging, BKN, iso9001, socialenterprice

Voor deze firma is tot op heden geen beoordeling. Vertel ons over uw ervaringen met dit bedrijf!

Soortgelijke aanbieders in de omgeving

Westblaak 180, 3012 KN Rotterdam
Dorpsstraat 20, 4356 AJ Oostkapelle

Plaats van Kringloop Den Haag