Top 200 steden  |  

Beschrijving van Dental Clinics Rijswijk

Welkom bij uw tandarts in Rijswijk
Bij ons kunt u altijd rekenen op mondzorg van de beste kwaliteit. En dat tegen de tarieven die door de overheid zijn vastgesteld, waardoor u nooit te veel betaalt.

Meld u nu aan als patiënt!
Bent u nog geen patiënt bij ons, maar wilt u dat wel worden? Meld u (en uw gezinsleden) eenvoudig aan via ons online inschrijfformulier. Wilt u zich liever telefonisch inschrijven? Dat kan ook. Bel dan naar 070 – 393 93 35. Wij helpen u graag verder.

Gewoon Gaaf
Als ouder kunt u samen met uw kind veel doen om gaatjes en andere problemen in de mond te voorkomen. Om u hierbij te ondersteunen, maken wij gebruik van Gewoon Gaaf. Dit is een preventiemethode van het Ivoren Kruis die helpt bij het opgroeien met een gezonde mond. Wetenschappelijk onderzoek toont aan dat Gewoon Gaaf tot 70% minder gaatjes bij kinderen kan leiden.

Onzichtbare beugel voor volwassenen
Steeds meer volwassenen kiezen voor een beugel en vaak gaat de voorkeur uit naar een onzichtbare beugel. Welke beugel het meest geschikt is voor u, is afhankelijk van het gewenste eindresultaat en de huidige stand van uw kaken en gebit. Een beugel kan ook de oplossing zijn tegen slaapapneu.
De onzichtbare beugel wordt exact afgestemd op uw tanden en tandvlees, waardoor de beugel perfect past en het beste zijn werk kan doen. De beugel is gemakkelijk in en uit te doen en brengt uw tanden in kleine stapjes naar de gewenste positie in uw kaak.
Betaalmogelijkheden
iDeal, Invoice, Via een verzekering
Jaar van oprichting
Opgericht 2007
Lidmaatschappen
KRT, KNMT, BIG, HKZ
Talen
Nederlands, Engels
Produkte
Periodiek mondonderzoek (controle), Mondhygiëne, Vullingen, Mondzorg voor kinderen, Behandeling van ontstoken tandvlees, Röntgenfoto's, Kroon- en brugwerk, Implantologie, Kunstgebit en gebitsprotheses, Tanden bleken, Facings, Verdoving, Orthodontie, Onzichtbare beugel, Anti-snurkbeugel MRA
Dienstverleningen
Klachtenregeling, Garantieregeling, Oproepberichten, Afspraakherinnering

Videos voor Dental Clinics Rijswijk

Voor deze firma is tot op heden geen beoordeling. Vertel ons over uw ervaringen met dit bedrijf!

Soortgelijke aanbieders in de omgeving


Plaats van Dental Clinics Rijswijk