Top 200 steden  |  
(Tot nu toe geen beoordelingen)

Openingstijden

Maandag
09:00 18:00
Dinsdag
09:00 18:00
Woensdag
09:00 18:00
Donderdag
09:00 21:00
Vrijdag
09:00 18:00
Zaterdag
10:00 17:00
Zondag
Gesloten

Beschrijving van Sfeerhuis Baan

Op zoek naar een sfeervolle haard, kachel of schouw. Van harte welkom bij Sfeerhuis Baan. Sinds 1980 een specialist! Een persoonlijke kennismaking zal u daarvan overtuigen. U vindt bij ons de kennis, het advies, het assortiment, de showroom en de toewijding van een specialist.

Samen inventariseren wij uw wensen. Gaat u de kachel of haard voor de warmte, de sfeer of voor beide gebruiken? Biedt uw woning de mogelijkheid voor rookgasafvoer door het dak of alleen door de gevel? Kiest u voor het gemak van de afstandsbediening of voor de charme van het ontstekingsritueel? Welke stijl typeert uw woning en uw interieur? Wilt u de kachel of haard combineren met een schouw of haardplateau? En wat is uw budget? Zo komen we altijd bij uw gewenste droomhaard uit.

Naast haarden, kachels en schouwen bent u bij ons ook aan het juiste adres voor (maatwerk) haardmeubels en haardplateau’s. In onze showroom kunt u kennismaken met een diversiteit aan materialen om het ontwerp van uw haardmeubel te perfectioneren. Denk hierbij aan materialen zoals eiken, mdf, marmer, hardsteen, beton of betonlook. Heeft u een andere wens? Vertel het ons! Eenmaal uw ultieme opstelling gevonden? Dan tekenen wij een 3D-ontwerp van uw haard op maat, zodat u uiteindelijk de perfecte voorstelling heeft hoe de haard in uw eigen huis tot leven kan komen.

SFEERHUIS BAAN STAAT VOOR:

*Deskundig advies
*Goede service
*Vakkundige installatie in eigen beheer
*Erkend installateur haarden en kachels
*Ruim 30 jaar ervaring
Betaalmogelijkheden
Bank/Giro Overschrijving, Cash, Maestro, Onder Rembours, Vooruit betalen
Lidmaatschappen
Stichting EVIS

Voor deze firma is tot op heden geen beoordeling. Vertel ons over uw ervaringen met dit bedrijf!

Soortgelijke aanbieders in de omgeving

Noordermorssingel, 7461 JP Rijssen

Fotos voor Sfeerhuis Baan

Plaats van Sfeerhuis Baan