Top 200 steden  |  

Dam Dakbedekkingen Van

Neem vandaag contact op

Dam Dakbedekkingen Van

Sleutelwoorden

bedrijven particulieren dakraam gevelbekleding lichtkoepel monumentaal dak schoorsteen gratis offerte dakafwerking dakdekken dakinspectie daklekkage dakonderhoud dakrenovatie dakreparatie dakrestauratie dakisolatie bitumen dakbedekking boeidelen dakgoot dakplaten hemelwaterafvoer / regenpijp kunststof dakbedekking (epdm / pvc / tpe) loodwerk en zinkwerk metalen dakbedekking pannendak plat dak dakdekkers Mehr zeigen
(Tot nu toe geen beoordelingen)

Beschrijving van Dam Dakbedekkingen Van

Nadat Gert vele jaren werkzaam is geweest als dakdekker hebben wij, Gert en Jolanda van Dam, per 1 mei 2008 de stap genomen ons eigen bedrijf te starten.
Jolanda doet de administratie en Gert doet vanzelfsprekend alle overige werkzaamheden...

Want dakdekken is niet het enige waar wij ons mee bezighouden. Onder de verschillende werkzaamheden waar u, als klant, een beroep op ons kunt doen vallen onder andere ook lood-, zink- en koperwerkzaamheden voor dakkapellen en hemelwaterafvoeren.Maar ook voor het vervangen van boeiboorden, windveren en houtrot kunt u bij ons terecht. Tevens plegen wij onderhoud aan daken, maken wij goten schoon en voeren wij diverse andere reparaties uit.

Wij houden ons voortdurend op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen en methodes op ons vakgebied en wij staan voor het afleveren van kwaliteit bij onze klanten !!!
Betaalmogelijkheden
Bank/Giro Overschrijving, Cash
Talen
nl

Voor deze firma is tot op heden geen beoordeling. Vertel ons over uw ervaringen met dit bedrijf!

Soortgelijke aanbieders in de omgeving

Reijmerweg, 6871 HA Renkum

Plaats van Dam Dakbedekkingen Van