Top 200 steden  |  

Bath Habit - Arjan Huisman Loodgietersbedrijf

Neem vandaag contact op
Bath Habit - Arjan Huisman Loodgietersbedrijf - Reeuwijk
Nu gesloten
Morgen geopend

Bath Habit - Arjan Huisman Loodgietersbedrijf

Sleutelwoorden

bedrijven particulieren reparatie afzuigsystemen en ventilatiesystemen acova ucosan villeroy & boch geen voorrijkosten gratis advies gratis offerte uitgevoerde werkzaamheden onder volledige garantie renovatie badkamer waterleidingen afvoer en leidingen ontstoppen installeren lekkage verhelpen gasleidingen hemelwaterafvoer / regenpijpen sanitair grohe henrad jaga kludi sphinx thermic venlo wisa online offerteaanvraag loodgieters Mehr zeigen
(Tot nu toe geen beoordelingen)

Openingstijden

Maandag
07:30 17:30
Dinsdag
07:30 17:30
Woensdag
07:30 17:30
Donderdag
07:30 17:30
Vrijdag
07:30 17:30
Zaterdag
07:30 17:30
Zondag
Gesloten
ma t/m za:voor storingen ook na werktijd bereikbaar

Beschrijving van Bath Habit - Arjan Huisman Loodgietersbedrijf

Mijn naam is Arjan Huisman. In 2000 startte ik mijn installatiebedrijf op industrieterrein Zoutman in Reeuwijk . Omdat de lat bij mij altijd hoog ligt, heb ik er bewust voor gekozen om een eenmansbedrijf te beginnen. Met ruim 25 jaar ervaring lever ik maatwerk in de installatiebranche. Dit doe ik zowel voor particulieren als voor bedrijven. Kwaliteit, goede service, vakmanschap en klantvriendelijkheid staan daarbij torenhoog in het vaandel. Mijn motto is “Behandel de klant zoals je ook zelf graag behandeld wilt worden”.

Doordat ik alleen werk heeft u één aanspreekpunt, die zowel het voortraject, de planning als ook de uitvoering voor zijn rekening neemt, daardoor zijn er korte communicatielijnen. Het ontstaan van misverstanden is nagenoeg uitgesloten.

Sommige werkzaamheden vereisen dat de situatie vooraf ter plekke te wordt beoordeeld. Bijvoorbeeld bij het ontwerpen van een badkamer of uitbreiding of aanleg van een nieuwe installatie. Indien gewenst kan dit ook in de avonduren of op zaterdag.
Betaalmogelijkheden
Bank/Giro Overschrijving, Cash
Lidmaatschappen
Uneto-VNI, SEI Erkend gas- en watertechnisch installateur
Talen
nl

Voor deze firma is tot op heden geen beoordeling. Vertel ons over uw ervaringen met dit bedrijf!

Soortgelijke aanbieders in de omgeving


Fotos voor Bath Habit - Arjan Huisman Loodgietersbedrijf

Plaats van Bath Habit - Arjan Huisman Loodgietersbedrijf