Top 200 steden  |  

Keurvorst Stadsherberg Café Rest Hotel De

Neem vandaag contact op
Keurvorst Stadsherberg Café Rest Hotel De - Ravenstein
Nu geopend
Sluit in 8 uur

Keurvorst Stadsherberg Café Rest Hotel De

Sleutelwoorden

rookvrije kamer opklapbed privéterras bagageopslag biljart darten feestzaal receptie terras logies en ontbijt bioscoop bos casino concertzaal congrescentrum fietsverhuur golfbaan haven / jachthaven manege museum natuurpark / natuurgebied platteland rivier ruïne stadion theater universiteit wellnesscentrum / spa fietsen stedentrip babyruimte / verschoontafel gehandicaptenparkeerplaats bed douche bad haardroger park eenpersoonskamer tweepersoonskamer bruidssuite televisie draadloos internet / wifi arrangement / hotelarrangement reserveren gewenst hotel wandelen telefoon driepersoonskamer hotelkamer toilet wastafel bar restaurant vergaderruimte ontbijtbuffet kasteel stadscentrum golfen stadswandeling winkelen hotels & motels Mehr zeigen
(Tot nu toe geen beoordelingen)

Openingstijden

Maandag
12:00 01:00
Dinsdag
17:00 01:00
Woensdag
12:00 01:00
Donderdag
10:00 01:00
Vrijdag
10:00 02:00
Zaterdag
10:30 02:00
Zondag
10:30 24:00
Gedurende het laagseizoen zijn we op woensdag geopend vanaf 17.00 uur

Beschrijving van Keurvorst Stadsherberg Café Rest Hotel De

Hotel Café Restaurant De Keurvorst was in de 16e eeuw een stadsherberg en de pleisterplek voor menig handelaar, reiziger en bewoner van Ravenstein. Tegenwoordig is dit niet anders; toeristen, zakelijke gasten en inwoners van Ravenstein weten hun weg naar De Keurvorst, om diverse redenen, nog altijd te vinden. Dat is ook direct de kracht van De Keurvorst, het is een ontmoetingsplek voor iedereen. Een ideale plek en voor ieder wat wils: voor een heerlijk kopje koffie na een leuke stadswandeling, een wijntje met vrienden op een vrijdagmiddag, meezingen met Hollandse liederen tijdens de liederentafel, een heerlijk en gezellig diner in het restaurant of juist een overnachting op een bijzondere plek in een historisch mooi pand.

Midden in het hart van het historische vestingstadje Ravenstein is Hotel Café Restaurant De Keurvorst gelegen. In de omgeving kunt u genieten van mooie kleine dorpjes, uiterwaarden en het bosgebied Herperduin. Tevens is Ravenstein een ideale uitvalsbasis voor plaatsen als Nijmegen, Oss en ’s-Hertogenbosch. Deze zijn goed bereikbaar door de rechtstreekse treinverbinding vanuit Ravenstein en de nabij gelegen A50.

Of het nu een heerlijk diner voor twee is, een avondje gezelligheid aan de bar, een comfortabele overnachting of een feest met entertainment; iedereen staat voor u klaar en heet u graag welkom als gast bij De Keurvorst!
Betaalmogelijkheden
Cash, Contactloos betalen, Maestro, MasterCard, Visa
Lidmaatschappen
KHN
Talen
nl

Voor deze firma is tot op heden geen beoordeling. Vertel ons over uw ervaringen met dit bedrijf!

Soortgelijke aanbieders in de omgeving


Fotos voor Keurvorst Stadsherberg Café Rest Hotel De

Plaats van Keurvorst Stadsherberg Café Rest Hotel De