Top 200 steden  |  
(Tot nu toe geen beoordelingen)

Openingstijden

Maandag
19:00 21:30
Dinsdag
08:30 21:30
Woensdag
08:30 18:00
Donderdag
08:30 21:00
Vrijdag
09:00 14:00
Zaterdag
Gesloten
Zondag
Gesloten
wo:van 13.00 - 18.00 uur werkzaam in Fysiotherapiepraktijk Heino. Oosteinde 5, 8141 AR Heino

Beschrijving van Cesar Oefentherapie M W T Zwerink-Kogelman

Oefentherapie Cesar is een erkende, paramedische behandelmethode, gespecialiseerd in het behandelen en voorkomen van klachten, die het gevolg zijn van verkeerd houdings- en bewegingsgedrag. Iedereen loopt, zit en bukt op zijn of haar eigen manier. Echter niet al deze gewoontes zijn goed voor het lichaam. Daarnaast kunnen spanningen, overbelasting of een (chronische) aandoening een rol spelen. Door pijn of bewegingsbeperkingen gaat men anders bewegen, wat tot klachten kan leiden.
Tijdens de intake wordt er een analyse van uw klachten gemaakt. Een persoonlijk oefenprogramma, afgestemd op uw klachten, mogelijkheden en persoonlijke omstandigheden, wordt samengesteld. De oefentherapeut coacht u bij het uitvoeren van de oefeningen en het ontwikkelen van gezond bewegingsgedrag en een gezonde leefstijl in het dagelijks leven!
Mirjam Zwerink behandelt in haar praktijk vooral patiënten met rugklachten, scoliose, nekklachten, schouderklachten, bekken(bodem)klachten, hoofdpijnklachten, ademhalingsklachten (hyperventilatie, COPD), spanningsklachten (stress, burnout) en houdingsafwijkingen(scoliose, kyfose, lordose) met/zonder pijnklachten. Daarnaast is zij deelnemer van het Netwerk Chronische Pijn en het Duizeligheidsnetwerk (BPPD en balansstoornissen). Er wordt in haar praktijk gewerkt met het Zit met Pit! programma om kinderen bewust te maken van hun houding rond zitten en computergebruik. Dit programma kan ook op basisscholen gegeven worden.
Verder worden er in haar praktijk groepslessen Medical Kinetics gegeven, gericht op algehele fitheid en verantwoord bewegen onder deskundige begeleiding. De meest recente specialisatie is slaapoefentherapie: mensen met slaapproblemen, zoals slecht inslapen of doorslapen, rusteloze benen, of begeleiding bij slaapapneu kunnen hier terecht voor behandeling. Dit kan een individuele begeleiding zijn of in een kleine groep. Ook behandeling van kinderen met slaapklachten behoort tot de mogelijkheden.
Betaalmogelijkheden
Bank/Giro Overschrijving, Via een verzekering
Lidmaatschappen
Vereniging van Oefentherapeuten Cesar en Mensendieck., VvOCM, KP, Netwerk Chronische Pijn, Netwerk Duizeligheidsklachten, Netwerk Slaapoefentherapie
Talen
nl

Voor deze firma is tot op heden geen beoordeling. Vertel ons over uw ervaringen met dit bedrijf!

Soortgelijke aanbieders in de omgeving


Fotos voor Cesar Oefentherapie M W T Zwerink-Kogelman

Plaats van Cesar Oefentherapie M W T Zwerink-Kogelman