Top 200 steden  |  
(Tot nu toe geen beoordelingen)

Openingstijden

Maandag
09:00 17:30
Dinsdag
09:00 17:30
Woensdag
09:00 17:30
Donderdag
09:00 17:30
Vrijdag
09:00 17:30
Zaterdag
10:00 16:00
Zondag
Gesloten

Beschrijving van Prettig Reizen BV

Prettig Reizen is een online touroperator met vakantiebestemmingen onder andere naar Turkije, Egypte en Kreta. Dit bedrijf bestaat al sinds 2007 en is gevestigd in Purmerend.

Met Prettig Reizen bent u onbezorgd op vakantie. Alles is goed geregeld en wij bieden u altijd een voordelige prijs! Een goede prijs/kwaliteit verhouding vinden wij heel belangrijk. Prettig Reizen kiest al jarenlang accommodaties waarvan de klanten enthousiast terugkomen. Service verlenen staat bij ons hoog in het vaandel. Wij willen niet ten koste van alles de goedkoopste zijn; het gaat tenslotte om uw vakantie. Wij zijn een direct-seller die vakanties direct verkoopt aan de consument via www.prettigreizen.nl en niet via een reisbureau.

Bij Prettig Reizen is het ook mogelijk om groepsreizen met speciale groepskortingen te boeken. Tevens kunt u bij ons terecht als u alleen een hotelaccomodatie wenst te boeken.
Uiteraard kunnen wij u ook van dienst zijn bij speciale a la carte reizen.

Prettig Reizen werkt in Turkije, Egypte, Griekenland en Bulgarije, met gerenommeerde internationale lokale agenten gevestigd in o.a. Antalya, Bodrum, Kusadasi, Marmaris, Istanbul- Hurghada, Sharm el Sheikh, Kreta en Sunny Beach.

Zij hebben jarenlange ervaring, vormen een professioneel team en staan garant voor een fantastische en zorgeloos verblijf op uw vakantiebestemming.
Betaalmogelijkheden
Bank/Giro Overschrijving, Cash, iDeal, Invoice, MasterCard, Visa, Vooruit betalen
Lidmaatschappen
ANVR - SGCR - Calamiteitenfonds, Keurmerk
Talen
nl

Voor deze firma is tot op heden geen beoordeling. Vertel ons over uw ervaringen met dit bedrijf!

Soortgelijke aanbieders in de omgeving


Fotos voor Prettig Reizen BV

Plaats van Prettig Reizen BV