Top 200 steden  |  

De Groene Peper biologische catering

de-groene-peper-biologische-catering

De Groene Peper biologische catering

Sleutelwoorden

(Gemiddelde stem 5,0/5.0 bij 1 Beoordeling)

Beschrijving van De Groene Peper biologische catering

De Groene Peper catering catert voor bedrijven, bij mensen thuis of op locatie. Wij verzorgen smaakvolle- en betaalbare catering met hoofdzakelijk biologische ingrediënten. De Groene Peper is uw cateraar voor Eerlijke & Heerlijke catering.

Authentieke smaken zijn kenmerkend voor onze kookstijl. Wij koken en bakken Internationaal dat wil zeggen, wij bereiden smaakvolle- en voedzame gerechten uit verschillende werelddelen en landen. Hierbij moet u bijvoorbeeld denken aan de Mediterrane keuken: Italiaans, Spaans en Grieks, maar ook de Oosterse keuken en de klassieke Franse keuken. Bij ons eet u lekker en gevarieerd, er is voor ieder wat wils. In onze dienstverlening zijn wij flexibel en schakelen wij snel. Ontzorgen is onze taak!

Onze toewijding voor gezonde en mooie producten proeft u terug in een goed gevuld koud- en warm buffet, onze luxe broodjes, lekkere en gezonde salades en feestelijke hapjes. Speciale dieetwensen vervullen wij graag. Wij hebben een uitgebreide keuze lijst en zijn zeer flexibel in onze dienstverlening. Regio Rotterdam is ons werkgebied.

Neemt u ook eens een kijkje bij onze recensies en lees de bevindingen over ons cateringbedrijf van klanten die u voor gingen!

Wij maken graag een vrijblijvende offerte op maat voor u: info@degroenepeper.nl, 010 - 5018363
Meer informatie vindt u onder :

Boordelingen voor De Groene Peper biologische catering

5 Punten
Zalig koud- en warm buffet en flexibele service. Een aanrader!

Soortgelijke aanbieders in de omgeving


Plaats van De Groene Peper biologische catering

Deze website maakt gebruik van cookies zodat u het meeste kan halen uit de ervaring op onze website. Meer informatie