Top 200 steden  |  

Flaton Makelaars en Taxateurs VOF

Flaton Makelaars en Taxateurs VOF - PIJNACKER
Nu gesloten
Open op Maandag

Flaton Makelaars en Taxateurs VOF

(Tot nu toe geen beoordelingen)

Openingstijden

Maandag
09:00 17:00
Dinsdag
09:00 17:00
Woensdag
09:00 17:00
Donderdag
09:00 17:00
Vrijdag
09:00 17:00
Zaterdag
Gesloten
Zondag
Gesloten

Beschrijving van Flaton Makelaars en Taxateurs VOF

Woning- én bedrijfsmakelaardij.
Woning- én bedrijfstaxaties.

De uitgebreide service is bij ons geen loze kreet, maar wordt ook werkelijk waargemaakt. Wij staan altijd voor u klaar, zijn zeer goed bereikbaar, zijn zeer flexibel naar potentiële kopers en wij houden u regelmatig op de hoogte van de ontwikkelingen. Het persoonlijke contact wordt gewaarborgd door de korte lijnen binnen ons bedrijf.

Voor ons is het hoge serviceniveau de normaalste zaak van de wereld. Van vele klanten hebben wij inmiddels mogen vernemen dat dit een onderscheidend vermogen blijkt te zijn. Wij zijn continu bezig om het door u gewenste resultaat te bereiken.

Uw belang is namelijk ook ons belang!
Het team van Flaton makelaars en taxateurs bestaat uit een enthousiast team, die het net even anders doen. Hiermee bedoelen wij dat wij net even iets harder lopen. Dat is een vereiste in de hedendaagse vastgoedmarkt en onze klanten hebben daar recht op. Wanneer u nader kennis met ons wilt maken, bent u van harte welkom op ons kantoor. Onder het genot van een kop koffie, kunnen wij dan bespreken of wij nu of in de toekomst iets voor elkaar kunnen betekenen.
Talen
nl

Voor deze firma is tot op heden geen beoordeling. Vertel ons over uw ervaringen met dit bedrijf!


Plaats van Flaton Makelaars en Taxateurs VOF