Top 200 steden  |  
(Tot nu toe geen beoordelingen)

Openingstijden

Maandag
08:00 22:00
Dinsdag
09:00 18:30
Woensdag
11:30 22:00
Donderdag
09:00 18:30
Vrijdag
Gesloten
Zaterdag
Gesloten
Zondag
Gesloten
Ik werk alleen op afspraak. U mag me mailen of bellen. U kunt ook zelf een afspraak inboeken via de website.

Beschrijving van VoetreflexPlus Praktijk Carola

VoetreflexPlus therapie is een combinatie van Westerse Voetreflexologie op de voet en Traditionele Chinese geneeskunde. De voet is opgedeeld in zones die corresponderen met organen, klieren en andere delen van het lichaam. Tijdens een voetreflex massage worden zones gemasseerd. Het verbetert de bloed- en energiedoorstroming. Het lichaam krijgt hierdoor een stimulans om te ontspannen om van daaruit het zelf genezend vermogen te stimuleren en om afvalstoffen af te voeren. Het is een complementaire geneeswijze die er van uitgaat dat alle organen en lichaamsdelen in verbinding staan met plaatsen op de voet. Maar het is vooral belangrijk om zelf bewust te worden van een goede gezondheid en vitaliteit. Ik zal u daar bij helpen.

Bij de Chinese voetreflexologie werken de Chinezen met totaal andere massagetechnieken. Ze gebruiken glijdende technieken, waarbij ze hun lichaamsbeweging gebruiken om druk uit te oefenen. Bovendien masseren ze meer dan alleen de reflexzones op de voeten. Ze masseren ook de meridiaan banen en accupunctuurpunten op voeten, handen, onderbenen, onderbenen, onderarmen, knieën en ellenbogen.
Voetreflexplus stimuleert de energiebanen, waarop het lichaam reageert met een betere bloedtoevoer naar diverse lichaamsdelen. Het harmoniseert het lichaam waardoor het zelfhelend vermogen en de weerstand wordt verhoogd. Ook zorgt Voetreflexplus voor een goede balans tussen lichaam en geest. Blokkades ( bv pijn) in de energiebanen worden opgeheven en afvoer van afvalstoffen wordt extra gestimuleerd. Zo kunnen klachten verminderen en vaak zelfs verdwijnen. Wanneer de blokkades zijn opgeheven, is het lichaam in staat zichzelf te herstellen.
Betaalmogelijkheden
Bank/Giro Overschrijving, iDeal
Lidmaatschappen
VNRT, RBCZ, Total health academy, OHM Academy
Talen
nl
Produkte
voetreflextherapie, Energetische massages, Rouwverwerking, Cranio Reflex Plus, Transformation Healing

Voor deze firma is tot op heden geen beoordeling. Vertel ons over uw ervaringen met dit bedrijf!

Soortgelijke aanbieders in de omgeving


Fotos voor VoetreflexPlus Praktijk Carola

Plaats van VoetreflexPlus Praktijk Carola