Top 200 steden  |  

Van der Aa Financieel Adviseurs

Neem vandaag contact op
Van der Aa Financieel Adviseurs - Oss
Nu gesloten
Opent in 4 uur

Van der Aa Financieel Adviseurs

(Tot nu toe geen beoordelingen)

Openingstijden

Maandag
08:30 17:00
Dinsdag
08:30 17:00
Woensdag
08:30 17:00
Donderdag
08:30 17:00
Vrijdag
08:30 17:00
Zaterdag
Gesloten
Zondag
Gesloten

Beschrijving van Van der Aa Financieel Adviseurs

Wij verzorgen hypotheken, verzekeringen, vermogensopbouw en oudedagsvoorzieningen. Dit doen we voor zowel particulieren als bedrijven, met name voor klanten in de regio Oss en Den Bosch. We hebben alle disciplines in huis en kunnen u daardoor een totaalpakket bieden. Een totaaladvies van zekerheid dat u nodig heeft op financieel gebied, in elke levensfase. Of we u nu thuis bijstaan, onderweg, in het dagelijks leven, of op zakelijk gebied.

Ons team staat klaar wanneer het nodig is. We zijn zakelijk en professioneel, én tegelijkertijd zeer betrokken. Bij Van der Aa staat de deur altijd open en we nemen de tijd voor u. U voelt zich nog echt welkom en dat is wel zo prettig.
Elke kennismaking start met een persoonlijk gesprek, bij ons op kantoor of wij bezoeken uw bedrijf. Wij brengen uw wensen en zorgen in kaart. Wij denken met u mee en geven aan hoe u dromen en ambities financieel mogelijk kunt maken en hoe u de risico's kunt beperken of voorkomen.

Wij geloven dat een goede adviseur zorgt voor financiële rust en vrijheid. Wij willen relevant zijn voor onze klanten. Daarom zijn wij actief in onze persoonlijk benadering. Wij houden van aanpakken en lossen problemen op. De klant staat bij ons centraal. Wij willen dat iedereen zo goed mogelijk wordt geadviseerd. Wij staan u bij in de contacten met financiële instellingen. Wij zoeken eersteklas voorwaarden tegen een zo laag mogelijke prijs (premie) en zijn bovendien kritisch op clausules en uitsluitingen die de dekking beperken. We regelen uw financiële zaken, nemen zorgen weg en vermoeien u niet met rompslomp. En ingeval van schade helpen wij u uit de brand. Zodat u met een gerust hart door kunt en zich kunt bezighouden met de dingen die u leuk vindt en waar u goed in bent.

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Kijk dan op www.vanderaa-adviseurs.nl of neem contact met ons op.
Betaalmogelijkheden
Bank/Giro Overschrijving, Cash, Invoice
Lidmaatschappen
FFP, NOPD
Talen
nl

Voor deze firma is tot op heden geen beoordeling. Vertel ons over uw ervaringen met dit bedrijf!

Soortgelijke aanbieders in de omgeving


Fotos voor Van der Aa Financieel Adviseurs

Plaats van Van der Aa Financieel Adviseurs