Top 200 steden  |  

GMB Civiel B.V. & GMB Services B.V.

Neem vandaag contact op
GMB Civiel B.V. & GMB Services B.V. - Opheusden
Nu geopend
Sluit in 3 uur

GMB Civiel B.V. & GMB Services B.V.

(Tot nu toe geen beoordelingen)

Openingstijden

Maandag
08:00 17:00
Dinsdag
08:00 17:00
Woensdag
08:00 17:00
Donderdag
08:00 17:00
Vrijdag
08:00 17:00
Zaterdag
Gesloten
Zondag
Gesloten

Beschrijving van GMB Civiel B.V. & GMB Services B.V.

GMB zet zich in voor meer veiligheid, een schonere wereld en een doelmatige omgang met grondstoffen en energie. Hiermee willen we van betekenis zijn voor onze klanten en voor de samenleving. Dit doen we door te excelleren in onze specialismen in waterkwaliteit en waterveiligheid, bio-energie en bouw & infra. In goede samenwerking met onze opdrachtgevers, combinanten en partners. Samen zorgen we voor resultaten die een verschil maken. Dat is zeker.

De specialismen van GMB hebben we ondergebracht in zes clusters: GMB Services, GMB Leidingtechnieken, GMB BioEnergie, GMB Waterkwaliteit & installaties, GMB Waterveiligheid & constructies en GMB Haven & industrie. Omdat we goed zijn in multidisciplinaire projecten en onderhoud, komen verschillende specialismen samen binnen de clusters. Binnen GMB Waterkwaliteit & installaties, GMB Waterveiligheid & constructies en GMB Haven & industrie omdat we zo alle kennis in huis hebben van ontwerpen en bouwen. Binnen GMB Services, omdat we daarmee een complete oplossing voor het onderhoud kunnen bieden. GMB Leidingtechnieken omdat we gespecialiseerd zijn in rioolrenovatie met eigen mensen en middelen. GMB BioEnergie heeft een duidelijk specialisme, met naast haar eigen exploitatie ook beheer en exploitatie voor opdrachtgevers.

Wij richten ons op specifieke marktgroepen omdat kennis van uw organisatie en processen verreist is. Segmenten waar we meer dan gemiddelde kennis van in huis hebben. Dankzij deze kennis kunnen we inhoudelijk met u meedenken en niet alleen de gevraagde oplossing leveren – maar misschien wel een veel betere. Die uitdaging gaan we graag aan. We richten ons op de marktgroepen: Rijkswaterstaat, waterschappen, gemeenten, drinkwaterbedrijven en industrie.
Lidmaatschappen
ISO 9001, ISO 14001
Talen
nl

Voor deze firma is tot op heden geen beoordeling. Vertel ons over uw ervaringen met dit bedrijf!

Soortgelijke aanbieders in de omgeving


Fotos voor GMB Civiel B.V. & GMB Services B.V.

Plaats van GMB Civiel B.V. & GMB Services B.V.