Top 200 steden  |  

Bert Stadman Makelaardij

Neem vandaag contact op
bert-stadman-makelaardij
Nu geopend
Sluit in 4 uur

Bert Stadman Makelaardij

Sleutelwoorden

erfpacht gratis offerte begane grond villa's / landhuizen nieuwbouw starterswoningen aankoopbegeleiding taxatie appartementen bestaande bouw boerderijen bungalows eengezinswoningen herenhuizen kavels landelijk gelegen woningen monumenten penthouses seniorenwoningen stadswoningen vakantiewoningen vrijstaande woningen woningen met bedrijfsruimte huur koop tijdelijke huur makelaar drenthe makelaar drenthe makelaar oosterhesselen makelaar sleen makelaar gees makelaar schoonoord makelaar emmen luxe en landelijk woonboerderij landhuis instapwoning starterswoning verkoopbegeleiding jaren 30 woning bert stadman leven op het land roeli vos kjeld stadman gratis waardebaling betrouwbaarheid deskundigheid thuis in het landleven onroerend goed vastgoed luxe en landelijk gelegen onroerend goed taxaties vastgoedavies makelaars onroerend goed vraagz Mehr zeigen
(Tot nu toe geen beoordelingen)

Openingstijden

Maandag
08:30 17:15
Dinsdag
08:30 17:15
Woensdag
08:30 17:15
Donderdag
08:30 17:15
Vrijdag
08:30 17:15
Zaterdag
Gesloten
Zondag
Gesloten

Beschrijving van Bert Stadman Makelaardij

Bert Stadman Makelaardij in Oosterhesselen richt zich sinds 1996 met name op het wonen in de Drentse plattelandsdorpen. Daarbij bemiddelt de makelaardij zowel in de verkoop als in de aankoop van woonboerderijen, landhuizen, villa's alsmede vrijstaande eengezinswoningen of twee- onder-eenkappers, waaronder woningen voor starters. Wij zijn van alle markten thuis. Voor taxaties bent u bij ons ook aan het juiste adres. Betrouwbare, marktconforme informatie over de waarde van onroerende zaken, snel geleverd door gecertificeerde taxateurs die de regio prima kennen.

Onroerend goed heeft vele waarden. Er is sprake van een verkoopwaarde, die in beginsel door koper en verkoper anders worden ingeschat. Voor de verzekering praat men over de herbouwwaarde, de bank vindt de executiewaarde belangrijk en de fiscus rekent met de waarde in het economische verkeer.
Voor alle partijen is het belangrijk op een gegeven moment te beschikken over een realistisch waardeoordeel. We hebben het dan over een taxatierapport waarin op weloverwogen wijze rekening wordt gehouden met relevante argumenten. Als beëdigd NVM makelaars (lid wonen) / taxateurs, kennen wij de markt als geen ander en mogen wij voor alle financiële instellingen taxaties verrichten.

Een taxatierapport kunt u o.a. nodig hebben voor:
■Het verkrijgen van een hypotheek, eventueel met nationale hypotheekgarantie
■Overdracht ouders-kinderen
■Ruiling / verkoop binnen de familie
■Verkrijgen van inzicht in de waarde i.v.m. een voorgenomen verkoop- c.q. aankoopbeslissing
Voor taxaties bent u bij ons aan het juiste adres. Betrouwbare marktconforme informatie over de waarde van onroerende zaken, snel geleverd door gecertificeerde taxateurs die de regio prima kennen. Dat is in het kort de meerwaarde van een taxatie door Bert Stadman makelaardij.
Jaar van oprichting
Opgericht 1996
Lidmaatschappen
NWWI, NVM, VastgoedCert, Funda, NRVT
Talen
nl
Dienstverleningen
Aankoopbegeleiding, Verkoopbegeleiding, Taxaties, Vastgoedavies

Voor deze firma is tot op heden geen beoordeling. Vertel ons over uw ervaringen met dit bedrijf!

Soortgelijke aanbieders in de omgeving


Plaats van Bert Stadman Makelaardij