Top 200 steden  |  

Beschrijving van Lensen hoveniers

Lensen hoveniers is een modern hoveniersbedrijf dat werkt in de ruime omgeving van Arnhem. Voor originele tuinideeën, tuinaanleg, tuinonderhoud en een goed tuinontwerp bent u bij de hovenier uit Oosterbeek aan het juiste adres. Tijdens een persoonlijk gesprek kunt u al uw tuinwensen op tafel leggen waarna wij zorgen voor een offerte. Vervolgens kunnen uw wensen vakkundig gerealiseerd worden binnen de grenzen van uw budget. Een kleine of grote tuin, klassiek of modern, strak of een landelijke tuin, alles is mogelijk.

Een mooie tuin begint met een goed tuinontwerp, het maken van een tuinontwerp is een creatief proces en kost tijd. Een tuinontwerp is de basis van uw tuingeluk. Bekijkt u de vele voorbeelden eens op: http://www.lensenhoveniers.nl/tuinontwerp-arnhem-en-omgeving/tuinontwerpen/. Ook het maken van een beplantingsplan behoort tot de mogelijkheden.

Na het realiseren van de tuinaanleg is op het juiste moment tuinonderhoud van belang om de tuin mooi te houden elke tijd van het jaar. Voor tuinonderhoud zijn er veel mogelijkheden afhankelijk van wat u zelf kan en wil verrichten en wil uitbesteden aan de hoveniers. De mogelijkheden voor tuinonderhoud staan beschreven op onze website; https://www.lensenhoveniers.nl/tuinonderhoud-hovenier-mooie-tuin/

Lensen hoveniers is Appeltern Tuinexpert!
U kunt ons ook vinden op Instagram, Facebook en Pinterest.
Betaalmogelijkheden
Invoice
Jaar van oprichting
Opgericht 1993
Lidmaatschappen
Tuingeluk coach, Exclusief Geselecteerd door de Tuinen van Appeltern, VHG, Appeltern Tuinexpert
Talen
nl
Merken
Mobilane, Inlite, Appeltern tuinexpert

Voor deze firma is tot op heden geen beoordeling. Vertel ons over uw ervaringen met dit bedrijf!

Soortgelijke aanbieders in de omgeving


Fotos voor Lensen hoveniers

Plaats van Lensen hoveniers