Top 200 steden  |  

Orthodontie Terneuzen - Oostburg

Neem vandaag contact op

Orthodontie Terneuzen - Oostburg

Sleutelwoorden

behandeling van angstige patiënten behandeling van gehandicapte patiënten alleen op afspraak begane grond toegankelijk voor rolstoelen orthodontie orthodontist aanwezig periodieke controle poetsinstructie tandheelkunde algemeen
(Tot nu toe geen beoordelingen)

Beschrijving van Orthodontie Terneuzen - Oostburg

Hartelijk welkom in onze praktijk. Wij hebben slechts één doel: een optimale mondgezondheid voor al onze patiënten bereiken en behouden. Mondgezondheid maakt deel uit van de algemene gezondheid. Ons doel is om u te helpen een optimale mondgezondheid te bereiken en te behouden. Bij onze kennismaking verzamelen wij daarom de noodzakelijke gegevens om uw huidige mondconditie in kaart te brengen en uw wensen te bespreken. Hiervoor moet de gezondheidsvragenlijst worden ingevuld. Zo kunnen wij zo optimaal mogelijk aan uw verwachtingen voldoen.
Van een eerste contact tot het einde van de behandeling, wij laten niets aan het toeval over en garanderen bij elke nieuwe stap een kwaliteitsvolle behandeling. Met nieuwe patiënten wordt eerst een kennismakingsgesprek met de orthodontist voorzien. Hierbij kunt u al uw vragen stellen. Om een goed behandelplan op te stellen, hebben wij informatie van uw gebit nodig. Dit verzamelen we door het nemen van röntgen- en digitale foto's van het gezicht. Er worden ook afdrukken genomen waarvan in het labo gipsmodellen worden gemaakt. Wanneer alle gegevens bekeken zijn, wordt het behandelplan gemaakt. Tijdens de bespreking wordt dit plan aan u uitgelegd. Aan de hand van dit gesprek bepaalt u of u wel of niet start met de behandeling..
Wij zijn open op afspraak.
Betaalmogelijkheden
Bank/Giro Overschrijving
Lidmaatschappen
EOS, COS, NMT, WFO, VVO, 9001

Voor deze firma is tot op heden geen beoordeling. Vertel ons over uw ervaringen met dit bedrijf!

Soortgelijke aanbieders in de omgeving


Fotos voor Orthodontie Terneuzen - Oostburg

Plaats van Orthodontie Terneuzen - Oostburg