Top 200 steden  |  
(Tot nu toe geen beoordelingen)

Openingstijden

Maandag
09:00 17:00
Dinsdag
09:00 17:00
Woensdag
09:00 17:00
Donderdag
09:00 17:00
Vrijdag
09:00 17:00
Zaterdag
Gesloten
Zondag
Gesloten

Beschrijving van E-Like Virtual Business Support

Mijn naam is Elike van de Kerkhof en ben Virtual Assistant.
Ik ondersteun vrouwelijke coaches, trainers of (dieren)specialisten met online zichtbaarheid. Met het maken en plannen van posts, ebooks, nieuwsbrieven enz. en video. Want ik merk dat ondernemers die dit ALLEMAAL ZELF doen als ZWAAR ervaren. Er gaat veel tijd inzitten, terwijl jouw aandacht naar je klanten en je specialisatie zou mogen gaan. Je hebt een schatkist aan informatie en wilt deze supergraag delen met jouw ideale klant, of je wilt producten in beeld brengen, maar weet niet hoe.

Ik neem als VA actief online marketing en organisatorische taken uit handen zodat zij volledig focus hebben op de ontwikkeling van hun bedrijf en vrijheid.
Daarnaast help ik je de plannen ook werkelijk uit te voeren, want hoe vaak kom je niet toe aan het to do lijstje. Doordat ik taken uit handen neem, of projecten ondersteun, krijgt jij weer rust en tijd om je te richten op waar jij goed in bent. Jouw ideeën, plannen en strategie, de groei van je bedrijf, of meer tijd voor de mensen waar jij van houdt. Ik werk vanaf mijn eigen werkplek. Dit betekent dat jij niet de extra kosten voor een werkplek hebt en er geen rekening hoeft te worden gehouden met reiskosten/-uren. En wat ook heel erg fijn is; jij kunt zelf bepalen hoeveel uur hulp nodig is. Dit betekent niet alleen vrijheid en flexibiliteit voor mij, maar ook voor jou.
Bij het ondernemerschap komt veel kijken. Je komt al gauw handen te kort.
Je huurt een expert in die met jou meedenkt, waardoor je werkt aan de professionalisering van jouw bedrijf
Ik ben er van overtuigd dat, door een samenwerking met mij, jouw bedrijf groeit, omdat jij weer tijd krijgt om je te focussen, tijd voor jouw klanten, het benutten van kansen en tijd voor jouw gezin.

De afgelopen jaren heb ik veel ervaring opgebouwd in het bedrijfsleven. Vanaf maart 2019 heb ik mijn eigen onderneming als Virtual Assistant.
Betaalmogelijkheden
Invoice
Lidmaatschappen
VA Business Academy

Voor deze firma is tot op heden geen beoordeling. Vertel ons over uw ervaringen met dit bedrijf!

Soortgelijke aanbieders in de omgeving


Fotos voor E-Like Virtual Business Support

Plaats van E-Like Virtual Business Support