Top 200 steden  |  

Beschrijving van Geelhoed Metaalhandel BV

Bij Geelhoed Metaalhandel in Nootdorp kunt u terecht met vrijwel alle soorten oude metalen en accu’s. We informeren u als u dat wenst vooraf over de prijs, wegen de metalen per soort en betalen u direct: contant of per bank. Geelhoed Metaalhandel betaalt een hoge prijs voor uw oude metalen. Vragen? Bel ons gerust via 015-2730575.

Wij bieden hoge prijzen voor uw oude metalen!
Wij kopen oude metalen zoals koper, kabel en draad, zink, lood, aluminium, RVS, ijzer, staal en ook accu’s in. Ook kunt u metalen laten afhalen of gebruik maken van onze containerservice. Verder zijn we gecertificeerd om lood-accu’s op te halen en in te kopen en staat onze moderne Metso-Lindemann pers paraat om metalen voor handelaren en exporteurs te persen en palletteren. Wij staan voor scherpe prijzen, service op maat en eerlijke en snelle afhandeling!

Geelhoed Metaalhandel is vanuit de omgeving Den Haag, Delft, Leiden, Zoetermeer en Het Westland goed bereikbaar. U kunt als bedrijf of particulier gewoon onze poort binnen rijden en uw oude metalen inleveren of ons bellen en uw partij metalen op laten halen. Onze ervaren medewerkers staan u graag te woord en helpen u verder. U kunt ook vooraf bellen over de prijs. Wij betalen u direct: contant of per bank.

Metalen ophalen
Wanneer u een partij metalen van voldoende omvang heeft, kan Geelhoed deze ook bij u afhalen. We beschikken over een modern wagenpark en containers in verschillende soorten en maten. Wij verzorgen containers en kleinere bakken voor alle soorten non-ferro metalen, ijzer, draaisels, kabels en accu’s, maar ook los materiaal kunnen we ophalen. U kunt ons gewoon bellen en uw situatie en wensen bespreken. Desgewenst maken we hiervoor een afspraak bij u op locatie. Wij bieden oplossingen voor de opslag en het vervoer van uw oude metalen en staan altijd klaar om uw materiaal op waarde te schatten.

Container huren
Bij Geelhoed bent u aan het goede adres wanneer u een container zoekt voor de afvoer van uw oude metalen.
Betaalmogelijkheden
Bank/Giro Overschrijving, Cash, Invoice
Lidmaatschappen
Metaal Recycling Federatie (MRF), In bezit MRF-Keurmerk; Garantie voor betrouwbaarheid en professionaliteit, In het bezit van het MRF-keurmerk; garantie voor betrouwbaarheid en professionaliteit, ContrAll Inspectie B.V. (vloeistofdichte voorziening)
Talen
nl
Produkte
Inkoop van metalen, Container op locatie, Persen van metalen, Inkoop van oud lood, Inkoop van oud koper, Inkoop van kabel en draad, Inkoop van oud zink
Dienstverleningen
Afhaalservice, Containerservice

Videos voor Geelhoed Metaalhandel BV

Voor deze firma is tot op heden geen beoordeling. Vertel ons over uw ervaringen met dit bedrijf!

Soortgelijke aanbieders in de omgeving


Plaats van Geelhoed Metaalhandel BV