Top 200 steden  |  
(Tot nu toe geen beoordelingen)

Openingstijden

Maandag
08:00 17:00
Dinsdag
08:00 17:00
Woensdag
08:00 17:00
Donderdag
08:00 17:00
Vrijdag
08:00 17:00
Zaterdag
Gesloten
Zondag
Gesloten

Beschrijving van Schildersbedrijf Friederichs

Schilderwerk is het visitekaartje van elk gebouw. Of het nu gaat om een particuliere woning of om een bedrijfspand. Een pand dat goed in de verf zit oogt vitaal, energiek en straalt vertrouwen uit. En dat is niet het enige. Een strakke afwerking verlengt bovendien de levensduur van het geschilderde materiaal.

Daarbij draait het om vakmanschap. Bij Friederichs Schilderwerken wordt dat vakmanschap al sinds 1903 overgedragen van generatie op generatie. Dat vertrouwde vakmanschap voeren we wanneer het maar kan met innovatieve technieken en materialen uit. Zodoende treft u in Friederichs Schilderwerken een betrouwbare partner voor elke schilderklus. Van een enkele keukendeur tot een compleet fabriekscomplex.

Bij ons kunt u terecht voor vakwerk van een zeer hoge kwaliteit. Maar bedrijven willen meer dan dat. Zij zoeken een partner die zich zoveel mogelijk aanpast aan hùn organisatie, aan hùn wensen. Daarom bieden wij een aantal extra's:

Full service.
Behalve schilderwerk rekenen we ook wandafwerking, vloerafwerking, glasplaatsing en houtrotsanering tot onze dienstverlening.

Helder projectmanagement.
Een soepel verloop van een project is zowel in uw als in ons belang. Daarom zorgen we voor korte communicatielijnen en een heldere, consistente planning. Friederichs Schilderwerken is AF-erkend.

Meerjarige onderhoudsprogramma's.
Behalve incidenteel onderhoud kunt u bij ons ook terecht voor meerjarige onderhoudsprogramma's. Geen verplichtingen, maar wel een zorg minder.

In je huis moet je lekker kunnen leven. Zonder je druk te hoeven maken over kieren of slecht houtwerk. Goed onderhoud van deuren en ramen verdient daarom de aandacht van een vakman. Bovendien kan een regelmatige onderhoudscyclus de levensduur van raam-, deur- en kozijnhout aanzienlijk verlengen. Da's mooi meegenomen. Tenslotte is een huis duur genoeg!

Friederichs Schilderwerken specialiseerde zich in bestaande bouw. Het onderhoudsaspect speelt daarbij een belangrijke rol.
Betaalmogelijkheden
Bank/Giro Overschrijving, Cash, Invoice
Lidmaatschappen
Fosag lid, ISO 9002, Erkend Leerbedrijf, AF-Erkend, VCA, www.vvebelang.nl dé belangenorganisatie voor appartement eigenaren., Friederichs Schilderwerken is AF-Erkend door branchevereniging FOSAG., Erkend Leerbedrijf Savantis

Voor deze firma is tot op heden geen beoordeling. Vertel ons over uw ervaringen met dit bedrijf!

Soortgelijke aanbieders in de omgeving


Fotos voor Schildersbedrijf Friederichs

Plaats van Schildersbedrijf Friederichs