Top 200 steden  |  

RIZZ Plastics B V

RIZZ Plastics B V - Nijkerk gld
Nu geopend
Sluit in 2 uur

RIZZ Plastics B V

(Tot nu toe geen beoordelingen)

Openingstijden

Maandag
08:00 17:00
Dinsdag
08:00 17:00
Woensdag
08:00 17:00
Donderdag
08:00 17:00
Vrijdag
08:00 16:00
Zaterdag
Gesloten
Zondag
Gesloten
Raadzaam om een afspraak te maken.

Beschrijving van RIZZ Plastics B V

RiZZ Plastics B.V. is de nieuwe naam van KHZ Kunststoffen B.V. is sinds 1977 gevestigd in Nijkerk. Een productiebedrijf dat is gespecialiseerd in productontwikkeling en productie van kunststof producten op klantspecificatie.

RiZZ Plastics B.V. maakt een groei door met nieuwe ontwikkelingen van kunststofproducten o.a. voor de borstelindustrie, bouw, gehoorbescherming industrie, technische industrie, medische sector, laadsystemen stekers voor elektrische auto's en Wal stroom systemen voor de jachtbouw. Maar ook compleet samengestelde producten.

Moderne machines en doordachte gereedschappen. Veelal in automatische productie om de kostprijs scherp te houden en de kwaliteit hoog. Van kleine tot middelgrote serie productie tot massaproductie, maar ook prototype series 3D geprint in eigen huis. Onze Engineering afdeling bestaat uit een ervaren team van specialisten, en ontwikkeld samen met u een product dat voldoet aan alle wensen en eisen die daaraan worden gesteld.
Toepassing van de meest moderne grondstoffen zowel zachte versie als sterke kunststoffen met glasvezel of minerale vulling, als ook Biograde materialen, recyclebaar en afhankelijk van toepassing zelfs composteerbare versies.

Wij helpen u graag met alle fases vanaf ideevorming tot aan het eindproduct verpakt en al.
Ons complete team staat garant voor kwaliteit, leverbetrouwbaarheid, levertijden en doen wat we zeggen. Wij dragen zorg voor u complete proces, ervaar dat door eens vrijblijvend een afspraak met ons te maken.
3D printen van kleine series producten maakt heel veel mogelijk, ontdek bij ons de mogelijkheden wij doen het allemaal in huis.

Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen (ISO 26000) is een proces waar wij samen met onze stakeholders ons prettig bij voelen, niet alleen het familiebedrijf is belangrijk, alle andere punten maakt het een compleet geheel.
Betaalmogelijkheden
Bank/Giro Overschrijving, Invoice
Lidmaatschappen
NRK, ISO 9001, Bureau Vertitas, PVT
Talen
nl

Voor deze firma is tot op heden geen beoordeling. Vertel ons over uw ervaringen met dit bedrijf!

Soortgelijke aanbieders in de omgeving


Fotos voor RIZZ Plastics B V

Plaats van RIZZ Plastics B V