Top 200 steden  |  
(Tot nu toe geen beoordelingen)

Beschrijving van Wittebrood Autoschade

Autoschade Wittebrood weet als geen ander wat het is om je eigen auto te moeten missen doordat je een deuk hebt opgelopen of erger. Daarom doen we er alles aan om hem snel en vakkundig weer in de originele staat terug te brengen. Autoschade Wittebrood beschikt over uiterst vakbekwame schadespecialisten en de meest moderne apparatuur waardoor de herstelwerkzaamheden aan uw vervoermiddel snel kunnen worden gerealiseerd. Ook wanneer het koetswerk een bijzondere uitvoering kent zoals bij tuning of een apart design in spuitwerk. Wij verwijderen alle (reclame-)uitingen en kunnen deze desgewenst na de schadeherstelwerkzaamheden opnieuw aanbrengen.

Elke schade aan elke auto - of het een privé- of een bedrijfswagen betreft, in eigendom of lease - wordt door ons gerepareerd.

Ook repareren wij door middel van een speciale techniek – PROFILE REPAIR – kleinere schades aan caravan- of camperwanden. Schadeplekken zoals scheuren, gaatjes en deuken worden bewerkt met behulp van een speciale mal die dezelfde structuur heeft als het plaatwerk van de caravan. Wij geven hier 10 jaar garantie op.
Betaalmogelijkheden
Invoice
Lidmaatschappen
ANWB / FOCWA / K ZS, Profile Repair

Voor deze firma is tot op heden geen beoordeling. Vertel ons over uw ervaringen met dit bedrijf!

Soortgelijke aanbieders in de omgeving

De Klim 9 A, 9202 TM Drachten

Fotos voor Wittebrood Autoschade

Plaats van Wittebrood Autoschade

Deze website maakt gebruik van cookies zodat u het meeste kan halen uit de ervaring op onze website. Meer informatie