Top 200 steden  |  

Kindergarden Naarden

Als aanstaande ouder moet je ontzettend veel keuzes maken. Het kiezen van de juiste kinderopvang voor jouw kind is daar ook een van. Maar waar moet je op letten bij het zoeken van een kinderopvang?
Kindergarden Naarden - Naarden
Nu geopend
Sluit in 4 uur

Kindergarden Naarden

(Tot nu toe geen beoordelingen)

Openingstijden

Maandag
07:30 18:30
Dinsdag
07:30 18:30
Woensdag
07:30 18:30
Donderdag
07:30 18:30
Vrijdag
07:30 18:30
Zaterdag
Gesloten
Zondag
Gesloten

Beschrijving van Kindergarden Naarden

Ons pas verbouwde kinderdagverblijf, Kindergarden Naarden, zit in drie voormalige woonhuizen. Hierdoor krijg je gelijk een gezellig, huiselijk gevoel: Gloednieuw en heerlijk fris. Via de hal en centrale keuken ga je naar de groepen van ons kinderopvang. Voor de baby's die net kruipen hebben we snoezig kleine tafeltjes en stoeltjes, aangepast aan hun ontwikkelingsfase.
Bij onze dreumesen en peuters leggen we vaak de nadruk op het 'zelf doen' en het vergroten van de zelfstandigheid. Zo slapen de peuters (die nog slapen) in ons slaaptheater, op een vaste plek op een eigen matrasje in de ruimte. Wakker? Dan mag je zelf naar de groep waar je je ook zelf mag aankleden.

Voor de peuters hebben we een gaaf wateratelier in ons schuurtje. Door het glas in de wanden kunnen ze de resultaten van hun experimenten volgen. Aan de grote tafel in dit atelier knutselen we ook graag met onze andere groepen.

Onze vestiging ligt aan een doorgaande weg vlakbij de A1.

Videos voor Kindergarden Naarden

Voor deze firma is tot op heden geen beoordeling. Vertel ons over uw ervaringen met dit bedrijf!

Soortgelijke aanbieders in de omgeving


Plaats van Kindergarden Naarden