Top 200 steden  |  
(Tot nu toe geen beoordelingen)

Openingstijden

Maandag
07:30 17:00
Dinsdag
08:00 21:00
Woensdag
08:00 17:00
Donderdag
07:30 17:00
Vrijdag
08:00 17:00
Zaterdag
Gesloten
Zondag
Gesloten
ma, do:Vroegspreekuur; di:Avondspreekuur in Opbuuren

Beschrijving van Wolfs-Smits M C

In de praktijk van dokter Wolfs-Smits werken drie huisartsen en een huisarts in opleiding. De praktijk is het hele jaar geopend behalve op erkende zon- en feestdagen.

De praktijk heeft een eigen nevenvestiging in de wijk Opbuuren op het J. Homan van der Heideplein 2, beter bekend als 'Plein2'. Ook in Opbuuren wordt dagelijks spreekuur gehouden en op dinsdagavond wordt er een avondspreekuur gedaan dat toegankelijk is voor alle patiënten uit de praktijk.

Dokter Mieke Wolfs-Smits is dagelijks aanwezig. Daarnaast werkt dokter Maartje van Vugt-van Rossum 3 dagen in de praktijk. Ook heeft de praktijk een mannelijke huisarts in dienst, sinds 2014 is dat dokter Willem Bos die 2 dagen per week aanwezig is. De praktijk is NPA-gecertificeerd en erkend voor reizigersvaccinaties.

De praktijk heeft verder in dienst 2 POH-GGZ voor psychische problematiek, een POH-S voor diabetisch en COPD-zorg en een POH-ouderzorg.

De weekeinde- avond- en nachtdiensten en de diensten op zon- en feestdagen worden verzorgd door de Huisartspost Leidsche Rijn gevestigd in het Anthonius Ziekenhuis in Leidsche Rijn. Ook hier doen onze eigen artsen regelmatig dienst.
Betaalmogelijkheden
Via een verzekering
Lidmaatschappen
KNMG en NHG, Landelijke Huisartsen Vereniging, NPA en LCR, Nederlandse Praktijk Accreditatie, Reizigersvaccinaties
Talen
nl

Voor deze firma is tot op heden geen beoordeling. Vertel ons over uw ervaringen met dit bedrijf!

Soortgelijke aanbieders in de omgeving


Plaats van Wolfs-Smits M C