Top 200 steden  |  
(Tot nu toe geen beoordelingen)

Openingstijden

Maandag
07:00 19:00
Dinsdag
07:00 19:00
Woensdag
07:00 19:00
Donderdag
07:00 19:00
Vrijdag
07:00 19:00
Zaterdag
07:00 19:00
Zondag
Gesloten

Beschrijving van Rik Hoveniers en Stratenmakers VOF

Tuinontwerp en tuinaanleg door Rik Hoveniers en Stratenmakers VOF uit Lunteren

De tuin is het ideale rustpunt in uw leefomgeving. Daar hoeft even niet gewerkt te worden. Plof lekker neer in een tuinstoel, gooi de beentjes omhoog en ontspan. Dat kan natuurlijk alleen als u een fijne en mooie tuin heeft. Is dit niet het geval en kan uw tuin wel een opknapbeurt gebruiken? Neem dan vandaag nog contact op met Rik Hoveniers en Stratenmakers VOF uit Lunteren. Wij ontwerpen tuinen en leggen ze vervolgens aan. En de bestrating? Die verzorgen wij natuurlijk ook!

TUINONTWERP OP MAAT

Een vijver in de tuin, een strak gazon of liever een ruim terras? Iedereen heeft andere wensen voor de tuin. De ligging, oppervlakte en gewenste functies van uw tuin zijn allemaal van belang voor het tuinontwerp. Rik Hoveniers en Stratenmakers VOF is gespecialiseerd in het tekenen van praktische en verrassende tuinontwerpen. Daarbij maakt het niet uit of u een bescheiden tuintje heeft of een ruim terrein. Na een introductiegesprek maken wij een vrijblijvende tekening en offerte. Zo weet u precies hoe wij te werk gaan en vanaf welk moment u van uw droomtuin kunt gaan genieten.
Meer weten? Neem contact op!

AANLEG VAN UW TUIN

De tuinaanleg begint met grondwerk. We graven de oude grondlaag af om verse aarde te kunnen storten. Zo creëren we de ideale voedingsbodem voor het groen in uw nieuwe tuin. Samen met u bepalen we de begroeiing. Kiest u groen dat wat meer onderhoud nodig heeft, of heeft u liever een onderhoudsvrije tuin? Daar houden we allemaal rekening mee. Tijdens de aanleg heeft u altijd contact met Rik zelf. Hij weet dus precies hoe het er met uw tuin voorstaat en beantwoordt al uw vragen. Duidelijk voor u en voor ons.

Neem contact op met Rik Hoveniers en Stratenmakers

BESTRATING OM UW HUIS OF BEDRIJFSPAND

Op een warme zomerdag loopt u wellicht graag met uw blote voeten over het gazon. Na een regenachtige dag is het echter prettig om met droge schoenen bij de deur aan te komen.
Betaalmogelijkheden
Cash, Invoice
Lidmaatschappen
VCA
Talen
nl

Voor deze firma is tot op heden geen beoordeling. Vertel ons over uw ervaringen met dit bedrijf!

Soortgelijke aanbieders in de omgeving


Fotos voor Rik Hoveniers en Stratenmakers VOF

Plaats van Rik Hoveniers en Stratenmakers VOF