Top 200 steden  |  

Hansen Dranken BV

Neem vandaag contact op
Hansen Dranken BV - Linne
Nu geopend
Sluit in 2 uur

Hansen Dranken BV

Sleutelwoorden

toegankelijk voor rolstoelen bedrijven frisdranken bieren wijnen gedistilleerde dranken champagnes evenementenverzorging verhuur van tapinstallaties dranken gedistilleerd drankendistributie
(Tot nu toe geen beoordelingen)

Openingstijden

Maandag
08:30 17:00
Dinsdag
08:30 17:00
Woensdag
08:30 17:00
Donderdag
08:30 17:00
Vrijdag
08:30 17:00
Zaterdag
Gesloten
Zondag
Gesloten

Beschrijving van Hansen Dranken BV

Hansen Dranken bestaat sedert 1947 en behoort tot de grootste onafhankelijke drankengroothandels van Nederland. Hansen Dranken is een begrip binnen de drankenwereld in Nederland.

Het familiebedrijf Hansen Dranken kent een assortiment van circa 7000 artikelen betreffende bier, frisdranken, wijn en gedistilleerd. Doordat Hansen Dranken onafhankelijk is kunnen vrijwel alle soorten en merken dranken die verkrijgbaar zijn op de markt uit voorraad geleverd worden. En dat tegen een zeer concurrerende prijs. Deze producten worden betrokken uit binnen- en buitenland.

Hansen Dranken levert haar producten door geheel Nederland met haar eigen wagenpark. U kunt er echter ook voor kiezen om de goederen zelf op te halen in Linne. Daarnaast exporteren wij ook naar landen binnen Europa of zelfs buiten Europa. Er kan geleverd worden in kleine hoeveelheden (een tray, een krat, een doos) maar ook in grote hoeveelheden (containers/volledige vrachtwagens).

Wij kunnen onze leveringen aanpassen naar de wensen van uw bedrijf. Of het nu gaat om een horecabedrijf, slijterij, groothandel of eenmanszaak het maakt voor ons geen verschil.

Daarnaast beschikt Hansen Dranken over een eigen slijterij en een evenementenafdeling.

De directie en het ruim 100 mensen tellend personeelsbestand van Hansen Dranken staat klaar om u van advies te dienen en ervoor te zorgen dat u de producten krijgt die u nodig heeft. Tijdig en conform afspraak.
Betaalmogelijkheden
Bank/Giro Overschrijving, Cash, Incasso, Invoice, Maestro, MasterCard, Visa, Vooruit betalen
Lidmaatschappen
Vereniging voor de Groothandel in Dranken en Horecabenodigdheden

Voor deze firma is tot op heden geen beoordeling. Vertel ons over uw ervaringen met dit bedrijf!

Soortgelijke aanbieders in de omgeving


Fotos voor Hansen Dranken BV

Plaats van Hansen Dranken BV