Top 200 steden  |  

Beschrijving van Studio Sit Down

meubels als nieuw met stoffering uit Leeuwarden
Oud meubilair wordt weer als nieuw met de stoffering van Studio Sit Down uit Leeuwarden. De bank die al twee generaties in de familie is krijgt een moderne look, de bekleding van uw eetkamerstoelen is weer schoon en fris en alle meubels is uw bedrijfspand zijn weer voorzien van een nieuw, stijlvol jasje. Ook hebben wij diverse stoffen beschikbaar die geschikt zijn voor outdoor living en bekleden we daarmee graag uw tuinmeubilair. Studio Sit Down heeft ruim 25 jaar ervaring met allround meubelstoffering en kan werkelijk elke stof ter wereld leveren. Zo bent u verzekerd van het mooiste materiaal en een perfecte afwerking.

Vraag een offerte aan

Meubelstoffering
Studio Sit Down kan uw oude stoel weer nieuw leven inblazen, door deze geheel opnieuw te bekleden met de stof van uw keuze. Daarnaast voeren wij ook reparaties uit op leren stoffering en beschikken we over diverse soorten en kleuren leer. U kunt bij ons terecht met slechts een enkel meubelstuk, maar wij werken ook graag aan grote projecten zoals de stoffering van uw hotel of restaurant.

Stoffering voor outdoor living
Het buitenleven kan net zo gezellig en comfortabel zijn als binnen, bijvoorbeeld met een prachtige loungeset. Wilt u net even iets anders of is de bekleding van uw tuinmeubilair versleten? Bij Studio Sit Down kunt u terecht voor nieuwe kussens, geheel naar uw smaak. Wij hebben ruime keuze in outdoorstoffen. Deze materialen kunnen gewoon buiten blijven liggen gedurende de zomermaanden. Informeer vrijblijvWerkwijze voor stoffering
Studio Sit Down gaat als volgt te werk bij meubelstoffering:

U neemt een foto van uw meubelstuk en geeft uw wensen door wat betreft stofkeuze.
Wij sturen u een offerte per e-mail.
Indien akkoord wordt er een afspraak gemaakt in de showroom in Leeuwarden om stof uit te kiezen.
Na bevestiging van uw bestelling wordt de stof besteld en aanbetaald.
Wij halen uw meubelstuk op het afgesproken moment op en voeren de opdracht uit.
Betaalmogelijkheden
Bank/Giro Overschrijving, Cash, Financing, Maestro, Onder Rembours, Vooruit betalen
Lidmaatschappen
HBD, Beroepsonderwijs bedrijfsleven
Talen
nl

Voor deze firma is tot op heden geen beoordeling. Vertel ons over uw ervaringen met dit bedrijf!

Soortgelijke aanbieders in de omgeving