Top 200 steden  |  

Beschrijving van Notariskantoor Mickartz

Welkom op de website van notariskantoor Mickartz

Notariskantoor Mickartz (voorheen notariskantoor Ummels) is een modern kantoor gevestigd in Landgraaf.

Naast de notaris en de kandidaat-notaris bestaat het team uit zes enthousiaste medewerkers. Deskundigheid en een persoonlijke benadering staan hoog in het vaandel.

Wilt u meer informatie over wat het notariskantoor u te bieden heeft, neemt u dan contact op met een van onze medewerkers of maakt u een afspraak voor een vrijblijvend adviesgesprek.

Werkwijze
We luisteren naar uw vragen en wensen en vertalen deze in een realistische en passende oplossing. Actieve advisering en service zijn kenmerkend voor onze manier van werken. Wij zijn modern en toegankelijk waarbij ingewikkelde zaken in begrijpelijke taal worden uitgelegd.
Heldere en duidelijke afspraken over wat u van ons kunt en mag verwachten zijn vanzelfsprekend. Wij vinden het belangrijk dat u tevreden bent over onze dienstverlening; advies, service en prijs.

Op belangrijke momenten in uw leven staan wij u graag bij in het nemen van de juiste beslissing. Wij begeleiden zowel particulieren als ondernemers onder meer op de onderstaande rechtsgebieden.

Onroerend goed
U koopt een huis en wij zorgen dat het van u wordt. Ook al bent u nog op zoek naar een huis, kom rustig bij ons langs met uw vragen. Wij weten uit ervaring dat mensen het prettig vinden om reeds in een vroeg stadium contact met ons te hebben. Wij zorgen ervoor dat u op het moment van de eigendomsoverdracht niet voor verrassingen komt te staan.

Onze dienstverlening omvat alle terreinen van het onroerend-goed-recht, zowel de particuliere woningmarkt als het commerciële onroerend goed. Zo verzorgen wij graag de (ver)koop en levering van uw pand, het opmaken van uw hypotheekakte, een appartementensplitsing, de vestiging van een erfdienstbaarheid dan wel een van de vele andere zaken die dit vakgebied omvat.

Wij adviseren onafhankelijk en met kennis van zaken bij het opmaken van uw akten.
Betaalmogelijkheden
Contactloos betalen, Maestro
Talen
nl

Voor deze firma is tot op heden geen beoordeling. Vertel ons over uw ervaringen met dit bedrijf!

Soortgelijke aanbieders in de omgeving


Fotos voor Notariskantoor Mickartz

Plaats van Notariskantoor Mickartz