Top 200 steden  |  

Beschrijving van Dental Clinics Krommenie

Complete mondzorg voor het hele gezin
Welkom bij Dental Clinics Krommenie. Onze gezellige en professionele praktijk is gelegen op loopafstand van het centrum van Krommenie. Bij ons vindt u complete mondzorg voor het hele gezin. Wij werken nauw samen om uw mond schoon en gezond te houden. Ook in het weekend bent u van harte welkom; wij zijn iedere zaterdag geopend.

Meld u en uw gezinsleden eenvoudig aan als patiënt via ons online inschrijfformulier of bel direct voor een afspraak: 075 – 621 42 24.

Een gezonde mond
- Dé tandartspraktijk voor u en uw gezin
- Naast algemene tandheelkunde bieden wij o.a. kaakchirurgie en protheses
- Persoonlijke aandacht (Syrisch sprekende tandarts aanwezig)
- U betaalt nooit meer dan nodig is met de door de overheid vastgestelde tarieven
- Ook op zaterdag geopend

Mondhygiëne
In de mond zitten veel bacteriën die onder andere gaatjes en tandvleesontstekingen kunnen veroorzaken. Daarom besteden wij veel aandacht aan preventie en mondhygiëne. Ons mondhygiëneteam bestaat uit mondhygiënisten, een tandarts parodontoloog en (paro) preventie-assistenten. Uw tandarts controleert de gezondheid van uw tandvlees en adviseert u indien nodig een behandeling. Zo zorgen we samen voor het in stand houden van uw tandvlees, zodat u weer kunt genieten van een gezonde mond.

Wortelkanaalbehandeling
In de wortels van uw tanden en kiezen loopt het wortelkanaal. Dit kanaal is gevuld met pulpa die bestaat uit bindweefsel, zenuwvezels en kleine bloedvaten. Deze pulpa kan ontstoken raken door bijvoorbeeld tandbederf, een lekkende vulling of een val. In dat geval voert uw tandarts een wortelkanaalbehandeling uit. Het wortelkanaal wordt schoongemaakt en afgesloten met een vulling.
Betaalmogelijkheden
iDeal, Invoice, Via een verzekering
Jaar van oprichting
Opgericht 2007
Lidmaatschappen
KRT, KNMT, BIG, HKZ
Talen
Nederlands, Engels
Produkte
Periodiek mondonderzoek (controle), Mondhygiëne, Vullingen, Mondzorg voor kinderen, Behandeling van ontstoken tandvlees, Röntgenfoto's, Implantaten, Wortelkanaalbehandeling, Kroon- en brugwerk, Kunstgebit en gebitsprotheses, Tanden bleken, Facings, Expeditie Tandarctica, Verdoving
Dienstverleningen
Klachtenregeling, Garantieregeling, Oproepberichten, Afspraakherinnering

Videos voor Dental Clinics Krommenie

Voor deze firma is tot op heden geen beoordeling. Vertel ons over uw ervaringen met dit bedrijf!

Soortgelijke aanbieders in de omgeving


Fotos voor Dental Clinics Krommenie

Plaats van Dental Clinics Krommenie