Top 200 steden  |  

Snepvangers Oogarts C E J

Neem vandaag contact op

Snepvangers Oogarts C E J

Sleutelwoorden

dagbehandeling hoge oogdruk neurologie oogheelkunde ooginfecties staar optometristen
(Tot nu toe geen beoordelingen)

Beschrijving van Snepvangers Oogarts C E J

Missie
De professionals van Tergooiziekenhuizen hebben als missie alle inwoners van de Gooi en Vechtstreek de veiligheid te bieden dat de beste medische zorg altijd binnen handbereik is. U en uw naasten kunnen erop vertrouwen dat u bij ons in de ervaren handen bent van gedreven specialisten, verpleegkundigen en alle andere medewerkers die met hun hoofd én hart hun vak beoefenen.

Ambitie
Tergooi streeft ernaar eerste keus te zijn en te blijven voor onze patiënten in de regio en daarbuiten. En om een aantrekkelijke partner te zijn en te blijven voor de partijen in het zorgnetwerk en voor zorgverzekeraars. Zo bundelen we onze krachten voor de beste zorg in de regio.
Dit kunnen we alleen met professionele, nieuwsgierige en leergierige medewerkers voor wie hun werk hun passie is. En natuurlijk door samen steeds weer te werken aan verbetering en vernieuwing.

Tergooiziekenhuizen
Tergooiziekenhuizen is het ziekenhuis voor de Gooi en Vechtstreek. Met meer dan 3.000 professionele medewerkers en zo’n 200 ervaren medisch specialisten staan we dag en nacht klaar voor ruim 250.000 inwoners in de regio Gooi en Vechtstreek Op dit moment hebben we 28 specialismen, 18 medisch specialistische opleidingen en 633 bedden. Tergooiziekenhuizen is gevestigd in Blaricum en Hilversum en heeft een buitenpolikliniek in Weesp. In Almere bevindt zich het Centrum voor Infectieziekten, onze dependance van het Centraal Bacteriologisch en Serologisch Centrum (CBSL).

Regio
Naast patiënten uit de regio zien we ook steeds meer patiënten van buiten het Gooi. In Hilversum komt 27 procent van de poliklinische patiënten van buiten het verzorgingsgebied; in Blaricum is dat 20 procent. Bij klinische patiënten gaat het om 28 procent in Hilversum en 18 procent in Blaricum
Betaalmogelijkheden
Via een verzekering
Talen
nl

Voor deze firma is tot op heden geen beoordeling. Vertel ons over uw ervaringen met dit bedrijf!

Soortgelijke aanbieders in de omgeving


Plaats van Snepvangers Oogarts C E J