Top 200 steden  |  

Banjaardstrand

Online Reserveren

Banjaardstrand

Sleutelwoorden

strandhuisjes paviljoen strand strandhuisjes te huur hoekhuisjes alleen beschikbaar voor seizoenhuurders dag verhuur strandhuisjes weekend verhuur strandhuisjes midweek verhuur strandhuisjes week verhuur strandhuisjes uit te breiden met een luxepakket (2 bedden en een parasol) t.w.v.: € 100,- de sleutel is altijd af te halen op ons strandpaviljoen huurprijzen zijn exclusief € 10,- sleutelborg. gevarieerd menu, zowel op terras als take-away. restaurants
(Tot nu toe geen beoordelingen)

Beschrijving van Banjaardstrand

Strandhuisjes.

Onze strandhuisjes zijn standaard voorzien van twee ligstoelen, een windscherm, tafel, bankje en een kapstok, deze zijn te huur op elk gedeelte van het Banjaardstrand.

U kunt deze huren per dag, weekend, mid-week of seizoen

Paviljoen.

Ons paviljoen is dagelijks geopend van begin april t/m begin november en in de voorjaars- en kerstvakantie.

De openingstijden variëren gedurende het seizoen, raadpleeg google voor de actuele tijden.

Op het terras kunt u middels een QR-code uw bestelling plaatsen, vervolgens serveren we uit bij u aan tafel. We bieden een gevarieerd menu, zowel op terras als take-away.

Strand.

Het Banjaardstrand is een gezellig familiestrand en behoort al jaren tot de schoonste en mooiste stranden van Nederland.

Al onze dagelijkse inspanningen zijn gericht op een ultieme strandbeleving voor al onze gasten.

Ook toegankelijkheid staat bij ons hoog in het vaandel, daar we doormiddel van een houten looppad goed te bereiken zijn.

Voor de minder validen is er tevens de mogelijkheid gebruik te maken van één van onze strandrolstoelen, welke we kosteloos beschikbaar stellen.

Geniet, ontspan en kom tot rust op onze parel aan de Noordzee!
Betaalmogelijkheden
American Express, Android Pay, Cash, Contactloos betalen, iDeal, Maestro, MasterCard, PIN, Visa, V PAY
Jaar van oprichting
Opgericht 1967
Talen
nl
Produkte
Strandhuisjes te huur, hoekhuisjes alleen beschikbaar voor seizoenhuurders, Dag verhuur Strandhuisjes, Weekend Verhuur Strandhuisjes, Midweek verhuur Strandhuisjes, Week verhuur Strandhuisjes, Uit te breiden met een luxepakket (2 bedden en een parasol) t.w.v.: € 100,-
Dienstverleningen
De sleutel is altijd af te halen op ons strandpaviljoen, huurprijzen zijn exclusief € 10,- sleutelborg., gevarieerd menu, zowel op terras als take-away.

Videos voor Banjaardstrand

Voor deze firma is tot op heden geen beoordeling. Vertel ons over uw ervaringen met dit bedrijf!

Soortgelijke aanbieders in de omgeving


Fotos voor Banjaardstrand

Plaats van Banjaardstrand