Top 200 steden  |  
(Tot nu toe geen beoordelingen)

Openingstijden

Maandag
Gesloten
Dinsdag
09:30 17:30
Woensdag
09:30 17:30
Donderdag
09:30 17:30
Vrijdag
09:30 17:30
Zaterdag
09:30 15:00
Zondag
Gesloten
maandag: op afspraak geopend; dinsdag t/m donderdag: buiten deze uren op afspraak 's avonds mogelijk

Beschrijving van Gerrit van de Wetering Bouw en Afbouwcentrum

Wij zijn een familiebedrijf die voor u alle verbouwingen, renovatie, onderhoudswerk, badkamerinstallatie, toiletrenovatie, tegelvloeren, dakkapellen, dakramen, kozijnen en/of deuren vervangen enz. enz. kan uitvoeren. Deze werkzaamheden voeren wij uit met eigen mensen in eigen beheer zodat u te maken heeft met één aanspreekpunt en één werkbedrijf.
Hierdoor zijn de contacten persoonlijk en direct. Ook kunnen wij u begeleiden en adviseren met een aanvraag voor een omgevingsvergunning.

Daarnaast hebben wij een eigen showroom met daarin een uitgebreide collectie wand- en vloertegels, badkamermeubelen en sanitair in verschillende prijsklasse. Ook verkopen wij een goede kwaliteit professionele vloerlijmen, voegsels, kitten, sierpleisters en muurverven. Wanneer u bij ons wand- en vloertegels aanschaft, krijgt u extra korting op de vloerlijmen en bijbehorende artikelen.

Vraagt u naar de mogelijkheden en een vrijblijvende offerte of kom kijken in onze showroom. Desgewenst kunt u ook 's avonds afspreken. Graag tot ziens, team Gerrit van de Wetering
Betaalmogelijkheden
Bank/Giro Overschrijving, Cash, Maestro
Talen
nl

Voor deze firma is tot op heden geen beoordeling. Vertel ons over uw ervaringen met dit bedrijf!

Soortgelijke aanbieders in de omgeving


Plaats van Gerrit van de Wetering Bouw en Afbouwcentrum